Η BMW Βαγιανέλης γράφει ιστορία!

Διαβάστηκε από 3658 αναγνώστες

Ο Αντώνης Συκάρης και ο Φώτης Θεοχάρης είναι πλέον οι πρώτοι Έλληνες που κατέκτησαν την κορυφή του όρους Κανγκτσεντζούνγκα. Ένα μοναδικό εγχείρημα που πραγματοποιήθηκε χάρη στην BMW Βαγιανέλης που ήταν και ο μέγας χορηγός.

Η σημαία της BMW Βαγιανέλης ανεμίζει στα 8.586 μέτρα στα χέρια του Αντώνη Συκάρη και του Φώτη Θεοχάρη, οι οποίοι γίνονται οι πρώτοι Έλληνες που πατούν την κορυφή του όρους Κανγκτσεντζούνγκα. Πρόκειται για την τρίτη υψηλότερη κορυφή του κόσμου, αλλά την πιο δύσκολη, με βαθμό δυσκολίας που ξεπερνά αυτόν του Έβερεστ. Αυτός είναι και ο λόγος που μόνο 241 ορειβάτες έχουν καταφέρει να κατακτήσουν την κορυφή τα τελευταία 60 χρόνια.

Το «Mount Kangchenjunga The First Greek Expedition 2018» ξεκίνησε στις 5 Απριλίου και ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία χάρη στην BMW Βαγιανέλης, η οποία πίστεψε από την πρώτη στιγμή στους δυο αναβάτες και βοήθησε στο να γίνει πραγματικότητα αυτό το εγχείρημα. Η ιστορία γράφτηκε και η  BMW Βαγιανέλης είναι επίσημα μέρος της, δείχνοντας ότι αν υπάρχει θέληση,  τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο!

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην σελίδα της εταιρείας στο Facebook.   

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός