36 χρόνια αφοσίωσης!

Διαβάστηκε από 3049 αναγνώστες

Όταν η αγάπη για τη μοτοσυκλέτα γίνεται επάγγελμα, το αποτέλεσμα είναι η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη.

 
Η κάθετη μονάδα Honda Αραούζος έχει δημιουργηθεί μετά από την πολύχρονη εμπλοκή του Γιώργου Αραούζου με τους αγώνες μοτοσυκλέτας. Η γνώση και η αγάπη για το αντικείμενο, έχουν μετουσιωθεί σε ένα σύγχρονο κέντρο πωλήσεων και συντήρησης μοτοσυκλετών Honda. Θα βρείτε διαθέσιμα όλα τα best seller μοντέλα της Ιαπωνικής εταιρείας, γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ μοτοσυκλέτας και αναβάτη.

Η επίσημη συνεργασία με τη Honda ξεκίνησε το 1981 και συνεχίζεται απρόσκοπτα μέχρι και σήμερα! Το γεγονός ότι η κάθετη μονάδα Aραούζος είναι πιστός, ξεχωριστός και πολύτιμος  συνεργάτης της Honda για 36 συναπτά χρόνια, αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα των εργασιών και των υπόλοιπων υπηρεσιών που παρέχονται!

Οι τεχνικοί χρησιμοποιούν τελευταίας τεχνολογίας εργαλεία και διαγνωστικά μηχανήματα και είναι σε θέση να δίνουν λύσεις γρήγορα και αποτελεσματικά. Σκοπός των ανθρώπων στη Honda Αραούζος είναι να δημιουργήσουν μια μακρόχρονη σχέση εμπιστοσύνης με τον πελάτη και όχι απλά μια σχέση που τελειώνει με την αγορά της μοτοσυκλέτας. Μια επίσκεψη στις εγκαταστάσεις τους, είναι αρκετή για να δείτε πώς η γνώση και το μεράκι μπορούν να ωφελήσουν εσάς  και την επένδυσή σας.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Λεωφόρος Αθηνών 302
Τηλ.: 2105811120

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός