Η απόλυτη κατάρτιση στην υπηρεσία σας

Διαβάστηκε από 3097 αναγνώστες

Η εμπειρία και οι εξειδικευμένες γνώσεις του Βασίλη Κουτρουμάνου είναι το κλειδί για την αποτελεσματικότητα σε κάθε τομέα που αφορά την επισκευή και τη συντήρηση της μοτοσυκλέτας σας.

Το συνεργείο Β. Κουτρουμάνος MOTO έχει υπεύθυνο τον Βασίλη Κουτρουμάνο, τελειόφοιτο σχολής μηχανών εσωτερικής καύσης με πτυχίο τεχνικού μηχανοτρονικής και άδεια ασκήσεως επαγγέλματος μηχανοτεχνίτη. Όλα αυτά σημαίνουν ότι γνωρίζει σε βάθος όλες τις δυνάμεις που επενεργούν και αναπτύσσονται κατά την κίνηση μιας μοτοσυκλέτας καθώς και τα αποτελέσματα που αυτές έχουν. Επίσης, η τεχνική κατάρτιση σε ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά συστήματα μοτοσυκλετών και η ικανότητα χειρισμού τελευταίας τεχνολογίας διαγνωστικών μηχανημάτων, εγγυάται την γρήγορη και αποτελεσματική διάγνωση βλαβών.

Βέβαια στο οπλοστάσιο της Β. Κουτρουμάνος MOTO υπάρχει και η τεχνογνωσία που έχει αποκτηθεί μέσα από την εμπειρία του προσωπικού, το οποίο είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει αναλαμβάνοντας οποιοδήποτε μοτοσυκλέτα ή scooter των εταιρειών Ηonda, Yamaha, Suzuki, Kawasaki, KTM, Ducati, Aprilia, Kymco, Piaggio, Sym, Bmw, Mv Agusta, Vespa, Gilera και Derbi. Επίσης, μπορείτε να απευθυνθείτε σε εκείνους για οποιαδήποτε εργασία επισκευής, βελτίωσης, συντήρησης, αναπαλαίωσης, τοποθέτησης και ζυγοστάθμισης ελαστικών. Ακόμα, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ μοτοσυκλέτας και αναβάτη.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Στρ. Μακρυγιάννη 38, Αγιος Ιωάννης Ρέντης, 18233, ΑΤΤΙΚΗΣ
Τηλ. 2155508428  
Facebook Page
       

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός