6κύλινδρος boxer 1.833 κυβικών

Οδήγησε τη νέα Gold Wing

Διαβάστηκε από 3898 αναγνώστες

Με μια επίσκεψη στην ProMoto Γκινοσάτης θα έχεις την ευκαιρία να δείς από κοντά και να οδηγήσεις την επιβλητική Gold Wing της Honda.

Η κορυφαία τουριστική μοτοσυκλέτα της Honda ανανεώθηκε και έγινε καλύτερη από ποτέ. Αν θέλετε να τη δείτε από κοντά, να μάθετε τα πάντα για αυτή, αλλά και να την οδηγήσετε, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε την ProMoto Γκινοσάτης. Και οι 3 εκδόσεις της ναυαρχίδας του Ιαπωνικού εργοστασίου είναι ετοιμοπαράδοτες και μάλιστα μπορείτε να κλείσετε ραντεβού και να κανονίσετε ένα test ride, για να δείτε τι κάνει τόσο ξεχωριστή αυτή τη μοτοσυκλέτα.


Ο boxer 6κύλινδρος κινητήρας των 1.833 κυβικών εκατοστών διαθέτει τετραβάλβιδες κεφαλές, αποδίδει 126 ίππους και 17,2 κιλά ροπής με την τροφοδοσία του να γίνεται με ride-by-wire, ενώ ο αναβάτης μπορεί να επιλέξει μεταξύ τεσσάρων χαρτογραφήσεων (Tour, Sport, Econ και Rain), οι οποίες εκτός από την απόκριση του γκαζιού διαφοροποιούν τη λειτουργία των αναρτήσεων, αλλά και του συνδυασμένου συστήματος πέδησης. Το πλαίσιο είναι αλουμινένιο και συνεργάζεται με μονόμπρατσο ψαλίδι κι ένα καινοτόμο σύστημα εμπρός ανάρτησης, με τις αποσβέσεις και την προφόρτιση να ρυθμίζονται ηλεκτρονικά τόσο εμπρός, όσο και πίσω.


Η λίστα των ηλεκτρονικών συνεχίζεται με Τraction Control, οθόνη TFT 7 ιντσών, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη ζελατίνα και Hill Start Assist για να μη τσουλάει η μοτοσυκλέτα προς τα πίσω κατά την εκκίνηση σε ανηφόρες. Εκτός από τη βασική έκδοση, υπάρχει η «Tour» με κεντρική βαλίτσα και αερόσακο και την επιλογή του αυτόματου κιβωτίου 7 σχέσεων DCT. Αυτό διαθέτει σύστημα που επιτρέπει την κίνηση εμπρός και πίσω με πολύ χαμηλές ταχύτητες, ενώ αυτή με το μηχανικό κιβώτιο διατηρεί το σύστημα όπισθεν του προηγούμενου μοντέλου.

Και μην ξεχνάτε ότι στις κάθετες μονάδες της ProMoto Γκινοσάτης, θα βρείτε γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ μοτοσυκλέτας, καθώς και  επώνυμα είδη ένδυσης αναβάτη στις καλύτερες τιμές.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κεντρικό: Λεωφ. Αμφιθέας 21, Π. Φάληρο 17564
Τηλ.: 210 9400123, 210 7624426
 
Υποκατ.: Παναγούλη 9, Υμηττός
Τηλ.: 210 7624426-7
 
Υποκατ.: Γαζή 5, Λευκάδα
τηλ.: 26450 20225

Email: [email protected]

http://promoto.gr/
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός