Όλα τα κορυφαία Continental στη Vasilis Moto Tyres

Διαβάστηκε από 2996 αναγνώστες

Πλέον στη Vasilis Moto Tyres μπορείτε να εξοπλίσετε τη μοτοσυκλέτα ή το scooter σας με τα εξαιρετικής ποιότητας ελαστικά της Continental.

Το μεγαλύτερο κέντρο ελαστικών στα Χανιά δεν είναι άλλο από τη Vasilis Moto Tyres, στην οποία πέρα από εμπόριο και τοποθέτηση ελαστικών θα βρείτε και μεγάλη ποικιλία σε ανταλλακτικά όπως αλυσίδες, γρανάζια και φρένα. Πλέον, στον πλήρη κατάλογο της εταιρείας θα βρείτε τα κορυφαία ελαστικά της Γερμανικής CONTINENTAL και φυσικά όλων των μεγάλων εταιρειών όπως MICHELIN, DUNLOP, METZELER, PIRELLI, BRIDGESTONE κ.α. Το εξειδικευμένο προσωπικό είναι πάντα στη διάθεσή σας προκειμένου να σας βοηθήσει να επιλέξετε τα κατάλληλα ελαστικά για τη μοτοσυκλέτα σας σύμφωνα με τη χρήση και τις ανάγκες σας.

Επίσης, μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία από ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας με την υπογραφή κορυφαίων ονομάτων του χώρου, όπως αλυσίδες και γρανάζια AFAM, D.I.D, REGINA και φρένα GALFER και FERODO. Και μην ξεχνάτε ότι με ένα τηλεφώνημα μπορείτε να κάνετε εύκολα την παραγγελία σας και να γίνει αυθημερόν αποστολή σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Τηλ.: 2821071744
www.facebook.com/vasilis.mototyres

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός