To Biker`s House στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας

Διαβάστηκε από 3262 αναγνώστες

Όσοι επισκεφτούν την Έκθεση Μοτοσυκλέτας θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά κάποιες από τις μοναδικές δημιουργίες των ανθρώπων του Biker`s House.

Το περίπτερο 35 της Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2018 θα φιλοξενήσει το Biker`s House. Εκεί, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά όλη την ομάδα, να θαυμάσετε κάποιες από τις μοτοσυκλέτες που έχουν κατασκευάσει και να ενημερωθείτε σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες customizing για τη δική σας Harley.



To Biker`s House δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1995 με έδρα στην Αθήνα και εξειδικεύεται σε performance products και customizing μοτοσυκλετών της HARLEY DAVIDSON®. Χάρη στην τεχνογνωσία, το μεράκι και τη συνεχή βελτίωση του έμπειρου προσωπικού ανταποκρίνεται άμεσα και αποτελεσματικά στις ανάγκες των πελατών και πλέον αποτελεί σημείο αναφοράς ανάμεσα στις εταιρείες του κλάδου. Το Biker`s House προσφέρει υπηρεσίες όπως:
  • Πωλήσεις και service μοτοσυκλετών Harley Davidson
  • Μεγάλη ποικιλία ανταλλακτικών από official partners όπως Custom Chrome, Motorcycle Storehouse, Parts Europe, Zodiac, W&W κ.α.
  • Υπηρεσίες φανοποιείου - ελαστικών
  • Είδη ένδυσης αναβάτη
Η ομάδα του Biker`s House με αξιοπιστία και επαγγελματισμό προτείνει λύσεις, με γνώμονα πάντοτε τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Αυτό τους έχει φέρει σε σημείο να έχουν ηγετική θέση ανάμεσα στις εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες συντήρησης και customizing μοτοσυκλετών Harley, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην ευρύτερη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Λιοσίων 313, Αθήνα
Τηλ.: 2108324548
www.bikershouse.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός