Το Mega Stock Bazaar κληρώνει κράνος!

Διαβάστηκε από 4442 αναγνώστες

Όσοι επισκεφθούν το περίπτερο των 170 τ.μ. του Μega Stock Bazaar στο Moto Show Θεσσαλονίκης, θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν ένα μοναδικό κράνος AGV.

Οι σημαντικότερες εταιρείες του χώρου της μοτοσυκλέτας θα βρίσκονται στο Moto Show Θεσσαλονίκης και το Mega Stock Bazaar δεν θα μπορούσε να απουσιάζει. Η παρουσία του μάλιστα δεν θα περάσει απαρατήρητη, αφού το περίπτερο με τον αριθμό 14, στο οποίο θα βρίσκεται, καλύπτει την εντυπωσιακή έκταση των 170 τετραγωνικών μέτρων. Όσοι επισκεφτούν το άρτια εξοπλισμένο περίπτερο θα μπορέσουν να δουν από κοντά μια μεγάλη ποικιλία σε είδη ένδυσης και προστασίας αναβάτη, εξοπλισμό μοτοσυκλέτας και να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις και τεχνολογίες. Επίσης, συμπληρώνοντας τα στοιχεία σου στο ειδικό κουπούνι, μπαίνεις στην κλήρωση για ένα κράνος AGV αξίας 250 ευρώ και κερδίζεις έκπτωση 24% για να κάνεις τις αγορές σου στο κατάστημα έως τις 30 Ιουνίου. Το φιλικό προσωπικό είναι έτοιμο να λύσει κάθε σας απορία και να σας βοηθήσει ώστε να κάνετε τις καλύτερες επιλογές.

Από το περίπτερο βέβαια μπορείτε να πάρετε μόνο μια μικρή γεύση, καθώς στο κατάστημα επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως θα βρείτε άμεσα διαθέσιμο τεράστιο στοκ από κράνη, μπουφάν, γάντια, μπότες, βαλίτσες, κλειδαριές και πολλά ακόμα αξεσουάρ που θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη. Όλα είναι υψηλής ποιότητας και φέρουν την υπογραφή κορυφαίων εταιρειών του χώρου (Dainese, Richa, Arai, Shoei, AGV) και και προσφέρονται σε ασυναγώνιστες τιμές, που μόνο το Mega Stock Bazaar μπορεί να προσφέρει.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Εθνικής Αντιστάσεως 3
Τ.Κ. 55134
Τηλέφωνο: 2310 029672
Facebook Page

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός