Των φρονίμων τα παιδιά, πριν...

Διαβάστηκε από 3976 αναγνώστες

Αλλάξει ο καιρός φροντίζουν να ενημερωθούν για τις νέες παραλαβές σε αξεσουάρ αναβάτη και μοτοσυκλέτας, για να αντιμετωπίσουν το κρύο και τη βροχή που έρχεται.

Το φθινόπωρο άρχισε να δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο, με τη βροχή και την πρωινή δροσιά να κάνουν την εμφάνισή τους. Ο εξοπλισμός του αναβάτη πρέπει να είναι σε θέση να τον προστατέψει από τα στοιχεία της φύσης και να τον κρατήσει. Στο κατάστημα του κ. Αχιλλέα Ξύκη, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από είδη ένδυσης που θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη. Στο ανανεωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα  μπορείτε να ενημερωθείτε για όλη την καινούργια γκάμα προϊόντων της TUCANO URBANO, καθώς και για τα προγράμματα άτοκων δόσεων. Επωφεληθείτε από τα δωρεάν μεταφορικά (για αγορές άνω των 80 ευρώ) και συμπληρώστε τον εξοπλισμό σας με κορυφαία προϊόντα. 
 
Η Ιταλική εταιρεία TUCANO URBANO ειδικεύεται στον εξοπλισμό για την προστασία του αναβάτη μέσα από προϊόντα υψηλής ποιότητας. Στο κατάστημα Ξύκης, θα βρείτε όλα τα νέα μοντέλα της εταιρείας και μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μεγάλη ποικιλία σε αδιάβροχα, jackets, γάντια, θερμικά καλύμματα (ποδιές - κουβέρτες) για όλα τα μοντέλα scooter και μοτοσυκλετών, γκέτες και ισοθερμικά.
 
Για περισσότερες πληροφορίες:
Μιχαλακοπούλου 196, 115 27 Αθήνα
Τηλ: 210 7779874
www.xikis.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός