Ζελατίνες MRA: Bελτιωμένη ορατότητα και προστασία

Διαβάστηκε από 4297 αναγνώστες

Η νέα γκάμα των κορυφαίων ζελατινών της MRA σας περιμένει στα Papastavrou Shops, για να την ανακαλύψετε και να κάνετε τη μοτοσυκλέτα σας ξεχωριστή.

Μια επίσκεψη στα Papastavrou Shops είναι αρκετή προκειμένου να δείτε από κοντά και να ενημερωθείτε για τις ζελατίνες υψηλής ποιότητας Vario - Touring και Vario - Screen της MRA, που χάρη στο μοναδικό πατενταρισμένο σχεδιασμό τους σας χαρίζουν μεγαλύτερη ευκρίνεια και καλύτερη ορατότητα κατά την διάρκεια της οδήγησης. Το πρόσθετο ρυθμιζόμενο spoiler στο πάνω μέρος της ζελατίνας, οδηγεί τον αέρα πάνω από τον οδηγό και τον συνεπιβάτη για μεγαλύτερη άνεση και ξεκούραστα ταξίδια, ενώ το χαμηλό συνολικό ύψος επιτρέπει στον αναβάτη να βλέπει πάνω από αυτή.

Η γκάμα της MRA είναι εντυπωσιακή και περιλαμβάνει ζελατίνες για κάθε χρήση και τύπο δικύκλου (Race, Sport, Touring, Scooter κ.α.) και θα καλύψει και τους πιο απαιτητικούς αναβάτες. Η τεχνογνωσία της εταιρείας πηγάζει από τους αγώνες, αφού είναι η πρώτη εταιρεία παγκοσμίως που σχεδίασε και εξέλιξε την Race ζελατίνα που αποτελεί επιλογή όλων των αγωνιστικών των MotoGP.

Δείτε εδώ όλη τη γκάμα της MRA και βρείτε αυτή που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Για περισσότερες πληροφορίες:

www.papastavroushops.gr
Καλλιρόης 30 Τ.Κ. 11743 Αθήνα
Τηλ:. 210 9249350
e-mail: [email protected]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός