Στόχος: Η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση

Ανταλλακτικά στις καλύτερες τιμές

Διαβάστηκε από 3562 αναγνώστες

Η Moto Δαβανόπουλος επεκτείνεται και ξεκινάει νέες συνεργασίες με στόχο να παρέχει ακόμα πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους πελάτες της.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1960 λειτουργώντας ως συνεργείο, που σημαίνει ότι είναι μια από τις παλαιότερες επιχειρήσεις δικύκλου στην Βόρεια Ελλάδα. Το 1973 ξεκίνησε η συνεργασία με τη Honda, αρχικά ως εξουσιοδοτημένο συνεργείο, ενώ στη συνέχεια επεκτάθηκε και στις πωλήσεις μοτοσυκλετών. Η ΜΟΤΟ ΔΑΒΑΝΟΠΟΥΛΟΣ πέρασε σταδιακά από τον πατέρα στον γιο. Σήμερα, ο Βασίλης Δαβανόπουλος, έχοντας κληρονομήσει την αγάπη και το πάθος του πατέρα του, Παναγιώτη, διατηρεί μια άριστα οργανωμένη κάθετη μονάδα, που στόχο έχει την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η Moto Δαβανόπουλος είναι ένα από τα πιο κομβικά σημεία για τη μοτοσυκλέτα στη Θεσσαλονίκη. Στις υπερσύγχρονες και πλήρως εξοπλισμένες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις θα βρείτε όλη τη γκάμα των εταιρειών HONDA, SYM και DAYTONA. Πρόσφατα έλαβε μέρος με απόλυτη επιτυχία στο Moto Show της Θεσσαλονίκης, συμμετέχοντας στο περίπτερο της HONDA και εκπροσωπώντας με δικό της περίπτερο τα σήματα SYM και DAYTONA. Μπορείτε εδώ να δείτε φωτογραφίες από την συμμετοχή της στην έκθεση.

Η ΜΟΤΟ ΔΑΒΑΝΟΠΟΥΛΟΣ θέλοντας να παρέχει ακόμα περισσότερες και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες της, ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρεία Bike Alert - Αλέξόπουλος, μια από τις μεγαλύτερες  εισαγωγικές  εταιρίες  ανταλλακτικών στην Ελληνική αγορά, με στόχο την διανομή προιόντων των μεγαλύτερων εταιρειών παγκοσμίως σε ανταγωνιστικές τιμές. H νέα αυτή συνεργασία παρουσιάστηκε και μέσα από το σχετικό περίπτερο στο ΜΟΤΟ SHOW της Θεσσαλονίκης, που στόχο είχε να επικοινωνήσει στους μοτοσυκλετιστές την αποκλειστική διάθεση των προιόντων στην Βόρεια Ελλάδα από την ΜΟΤΟ ΔΑΒΑΝΟΠΟΥΛΟΣ. Η μεγάλη ποικιλία και η υψηλή διαθεσιμότητα εγγυώνται την άμεση εξυπηρέτηση σας, ενώ η ποιότητα των προϊόντων είναι δεδομένη.

Επίσης, μην ξεχνάτε ότι το έμπειρο και εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό μπορεί να αναλάβει οποιαδήποτε εργασία συντήρησης και επισκευής στη μοτοσυκλέτα, το scooter ή το παπί σας όσο πολύπλοκη κι αν είναι. Η χρήση τελευταίας τεχνολογίας διαγνωστικών μηχανημάτων μειώνει στο ελάχιστο το χρόνο της διάγνωσης μιας βλάβης και η χρήση γνήσιων ανταλλακτικών εξασφαλίζει ότι το δίκυκλό σας είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Τα 58 συναπτά χρόνια λειτουργίας της ΜΟΤΟ ΔΑΒΑΝΟΠΟΥΛΟΣ είναι αυτά που εγγυώνται το συμφέρον και την απόλυτη  ικανοποίηση του πελάτη. Το άρτιο after sales σε συνδυασμό με το φιλικό περιβάλλον είναι τα βασικά στοιχεία δημιουργίας "πιστού" πελατολογίου που προσδίδουν διαχρονικότητα στην επιχείρηση.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Μοναστηρίου 102, Θεσσαλονίκη 546 27
Τηλ.: 2310 515787

Μοναστηρίου 106, Θεσσαλονίκη 546 27
Τηλ.: 2310 554701

E-mail: [email protected]
www.hondamoto.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός