Αυτό θα πει πιστός πελάτης!

Διαβάστηκε από 7773 αναγνώστες

Ο ιδιοκτήτης ενός Suzuki FX 125 εμπιστεύεται εδώ και 18 χρόνια το ίδιο εξουσιοδοτημένο συνεργείο. Δείτε γιατί.

Κάθε ιδιοκτήτης μοτοσυκλέτας, scooter ή παπιού θέλει να είναι σίγουρος ότι αφήνει την περιουσία του σε καλά χέρια όταν έρχεται η ώρα του service. Η συγκεκριμένη διαδικασία απαιτεί επαγγελματισμό και τεχνογνωσία, οπότε δεν πρέπει να αφήνεται στην τύχη. Πριν λίγες ημέρες είδαμε στη σελίδα της MRC Κ. ΜΑΝΤΗΣ στο Facebook ένα βιβλιαράκι service από Suzuki FX 125, ο ιδιοκτήτης του οποίου εμπιστεύεται τον Κώστα Μάντη και την ομάδα του για τη συντήρηση του παπιού από το 2000 που αγοράστηκε καινούργιο, δηλαδή για 18 συνεχόμενα χρόνια. Είναι αυτονόητο ότι για να δείξει κάποιος πελάτης τέτοια εμπιστοσύνη σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο, θα είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την εξυπηρέτηση και φυσικά την ποιότητα της δουλειάς.



Αν θέλετε κι εσείς να δείτε τι κάνει ξεχωριστή την MRC Κ. ΜΑΝΤΗΣ, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το κατάστημα επί της Λεωφόρου Μεσογείων και να αφήσετε την «καλή» σας στα έμπειρα χέρια των τεχνικών. Η τεχνογνωσία, οι υλικές υποδομές και η εμπλοκή τους σε αγώνες, εγγυώνται την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στις χαμηλότερες τιμές. Όταν μιλάμε για την απόλυτη εξειδίκευση στις μοτοσυκλέτες SUZUKI, εννοούμε την MRC Κ.ΜΑΝΤΗΣ, ενώ από το 2009 είναι εξουσιοδοτημένο συνεργείο και κέντρο ανταλλακτικών των εταιρειών SYM, MODENAS και DAYTONA παρέχοντας κάλυψη για ότι χρειαστεί το scooter και η μοτοσυκλέτα σας. Αν είστε κάτοχος YAMAHA, HONDA, KAWASAKI, TRIUMPH, KYMCO ή PIAGGIO, μπορείτε να απευθυνθείτε στην MRC Κ.ΜΑΝΤΗΣ για το σέρβις ή οποιαδήποτε εργασία επισκευής. Επίσης, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ, λιπαντικά αλλά και ελαστικά.

Και μην ξεχνάτε ότι αν θέλετε να βελτιώσετε τη μοτοσυκλέτα σας, ο Κώστας Μάντης είναι ο κατάλληλος αφού έχει υποστηρίξει, σαν αρχιμηχανικός της SUZUKI ΕΛΛΑΣ, πολλούς Έλληνες αναβάτες σε αγώνες ελληνικών, αλλά και παγκόσμιων πρωταθλημάτων και κυπέλων, χαρίζοντάς τους σημαντικές διακρίσεις και τίτλους, ενώ προετοιμάζει αγωνιστικές μοτοσυκλέτες της εταιρείας.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Λ. Μεσογείων 44 – 46 Αμπελόκηποι, TK 11527
Τηλ & Fax: 210 7487092
www.mrckmantis.gr   
Facebook Page

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός