Bike Therapy: Ξεχωριστό service για ξεχωριστές μοτοσυκλέτες

Διαβάστηκε από 4408 αναγνώστες

Όταν το μεράκι και οι γνώσεις συνδυάζονται, η «θεραπεία» οποιασδήποτε μοτοσυκλέτας γίνεται απλή υπόθεση.

Η Ducati όπως και η Triumph κατασκευάζουν ξεχωριστές μοτοσυκλέτες που φέρουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας  και προορίζονται για αναβάτες με πάθος. Έτσι το service τους δεν πρέπει να αφήνεται στην τύχη, αλλά σε ανθρώπους που μοιράζονται το ίδιο πάθος και έχουν την απαραίτητη τεχνογνωσία καθώς και την εμπειρία για να αντιμετωπίσουν οτιδήποτε προκύψει.

O Βασίλης Τσιτσάκης μαζί με όλη την ομάδα της Bike Therapy που αποτελείται από έμπειρους και παθιασμένους μηχανικούς, αποδεικνύουν καθημερινά την αγάπη τους για τη μοτοσυκλέτα και είναι έτοιμοι να λύσουν άμεσα κάθε πρόβλημα χρησιμοποιώντας εξειδικευμένα εργαλεία και διαγνωστικά μηχανήματα για έγκυρη διάγνωση. Μπορούν να φέρουν εις πέρας οποιαδήποτε εργασία συντήρησης, όσο πολύπλοκη κι αν είναι, ενώ αναλαμβάνουν και βελτιώσεις κάτι που αποδεικνύεται και από τη συμμετοχή τους σε αγώνες όπου αποκτούν ακόμα περισσότερες γνώσεις για τη δική σας μοτοσυκλέτα.

Μπορείτε να δείτε δείγματα της δουλειάς τους στη σελίδα της Bike Therapy στο Facebook και να πάρετε μια ιδέα από την ποικιλία των παρεχόμενων υπηρεσιών και την προσοχή που δίνεται σε κάθε λεπτομέρεια, αφού αν είσαι κάτοχος Ducati ή Triumph, το σίγουρο είναι ότι δεν κάνεις συμβιβασμούς σε κανέναν τομέα.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Λυσάνδρου 8, Θεσσαλονίκη 546 42
Τηλ.: 2310 889186
Facebook Page

Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα – Παρασκευή: 09:30 – 19:00
Σάββατο – Κυριακή: Κλειστά

Διαβάστε ακόμα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός