Εγκαίνια για τη Βαγιανέλης Moto Rentals

Διαβάστηκε από 5134 αναγνώστες

Η BMW Βαγιανέλης ανοίγει μια νέα σελίδα και σε προσκαλεί σε ένα μοναδικό πάρτι εγκαινίων. Μην το χάσεις.

Θέλοντας να προσφέρει καινοτόμες υπηρεσίες στον χώρο της ενοικίασης και χρονομίσθωσης μοτοσυκλετών, αλλά και τη διοργάνωση μοτοσυκλετιστικών αποδράσεων η BMW Βαγιανέλης δημιούργησε τη «Βαγιανέλης Moto Rentals». Η νέα αυτή υπηρεσία δεν στοχεύσει μόνο στην εξυπηρέτηση των Ελλήνων, αλλά αναβατών από όλο τον κόσμο και προσφέρει όχι μόνο μεμονωμένες ενοικιάσεις, αλλά και οργανωμένα τουριστικά πακέτα εκδρομών με μοτοσυκλέτα. Επίσης, θα υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης μακράς διάρκειας μοτοσυκλέτας σε υποψήφιους αγοραστές στο πλαίσιο επιλογής του κατάλληλου μοντέλου της BMW. Τέλος, η Βαγιανέλης Moto Rentals παρέχει τη δυνατότητα  εταιρικών ενοικιάσεων για στελέχη επιχειρήσεων και πακέτα χρονομίσθωσης και leasing μοτοσικλετών κατόπιν συμφωνίας με τον  κατάλληλο φορέα.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της «BMW Βαγιανέλης ΑΕ», Τάσο Βαγιανέλη: «Στόχος της σύμπραξης, μεταξύ της Βαγιανέλης Α.Ε. και της Βαγιανέλης Moto Rentals είναι η ενίσχυση της παρουσίας της BMW στην ευρύτερη περιοχή των Νοτιο - Ανατολικών Βαλκανίων και η ολοκλήρωση των υπηρεσιών που προσφέρει σε Έλληνες και αλλοδαπούς αναβάτες. Με αυτήν την επέκταση η Βαγιανέλης Α.Ε. φιλοδοξεί να αποτελέσει πρότυπο επισήμου εμπόρου BMW Motorad παγκοσμίως».

Τα εγκαίνια της Βαγιανέλης Moto Rentals θα γίνουν την Τετάρτη 25 Ιουλίου στο The Loft (Δωδεκανήσου 29, Αλιμος) στις 20.30 με τους ENNEA να πλημυρίζουν το χώρο με ροκ νότες. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ειδική σελίδα που έχει δημιουργηθεί για την εκδήλωση στο Facebook. Να είστε όλοι εκεί!

BMW MOTORRAD ΒΑΓΙΑΝΕΛΗΣ
Λεωφόρος Βουλιαγμένης 339
Τηλ.: 2109716726 και 2109213092
Service: 2109716455
www.vagianelis.bmw-motorrad.gr
Facebook page

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός