Κατέκτησε τη δεύτερη θέση.

Εξαιρετική εμφάνιση Παργινού στα Μέγαρα

Διαβάστηκε από 3617 αναγνώστες

Τη δεύτερη θέση στην κατηγορία racing κατέκτησε ο Ανδρέας Παργινός στον 4ο αγώνα στου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας.

Στις 23 και 24 Ιουνίου η πίστα των Μεγάρων υποδέχθηκε τους αναβάτες και τις αγωνιστικές τους μοτοσυκλέτες για τον 4ο γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας. Ο Ανδρέας Παργινός συμμετείχε με την ειδικά προετοιμασμένη Yamaha TZ 250 του Ανδρέα Λεφέβρ στην κατηγορία Racing και είχε κάνει πολύ καλή εμφάνιση στα χρονομετρημένα δοκιμαστικά του Σαββάτου, με αποτέλεσμα τη μέρα του αγώνα να ξεκινάει από τη δεύτερη θέση της σχάρας εκκίνησης. Την Κυριακή, ο Ανδρέας είχε μια καθηλωτική μάχη για τη δεύτερη θέση με τον Γιώργο Κίτσο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Τελικά, κατάφερε να την κατακτήσει και μάλιστα με διαφορά σχεδόν 3 δευτερολέπτων σε μια πολύ απαιτητική κατηγορία που φιλοξενεί δίχρονες και τετράχρονες μοτοσυκλέτες.



Πλέον, ο Ανδρέας βρίσκεται στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος έχοντας συγκεντρώσει συνολικά 62 βαθμούς με δυο αγώνες να απομένουν. Ο επόμενος αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας είναι προγραμματισμένος για τις 1 και 2 Σεπτεμβρίου στην πίστα των Σερρών. Πριν όμως από τον συγκεκριμένο αγώνα, ο Ανδρέας Παργινός θα αγωνιστεί στα τέλη Αυγούστου για δεύτερη φορά στην φημισμένη πίστα στο Mugello της Ιταλίας με μια αγωνιστική Aprilia RSW GP, από όπου και αναμένεται να αποκτήσει πολύ σημαντική εμπειρία. Το Moto Τρίτη του εύχεται κάθε επιτυχία.



Η τεχνογνωσία που έχει αποκτηθεί μέσα από την πολύχρονη ενασχόληση με τους αγώνες, αλλά και η εκπαίδευση των μηχανικών εγγυώνται ότι κάθε εργασία συντήρησης κι επισκευής της μοτοσυκλέτας ή του scooter σας γίνεται με γνώμονα τη μέγιστη ασφάλεια και αποδοτικότητα. Έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι διενεργούν όλες τις απαραίτητες εργασίες προκειμένου να διασφαλίζεται η καλή λειτουργία και η αξιοπιστία του οχήματος. Η απόλυτη εξειδίκευση, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και τον τελευταίας τεχνολογίας μηχανολογικό εξοπλισμό επιβραβεύονται από την Piaggio αφού ανήκει στο επίσημο δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργείων και συγκεκριμένα στο Prime Service της Ιταλικής εταιρείας.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κωνσταντινουπόλεως 59, Αθήνα 17236
Τηλ.: 2107628877
Facebook Page

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός