Marinos Service: 25 χρόνια εμπειρίας στη μοτοσυκλέτας σου

Διαβάστηκε από 3388 αναγνώστες

Για περισσότερα από 25 χρόνια η Marinos Service βρίσκεται στο πλευρό των αναβατών παρέχοντας τεχνική υποστήριξη σε οτιδήποτε χρειαστεί μια μοτοσυκλέτα.

Τίποτα δεν συγκρίνεται με την εμπειρία και την τεχνογνωσία. Όταν αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα με τη μοτοσυκλέτα, το scooter ή το παπί σου, χρειάζεσαι εξειδικευμένους μηχανικούς που να είναι σε θέση να ανακαλύψουν γρήγορα τη βλάβη και να προτείνουν αξιόπιστες λύσεις. Η Marinos Service βρίσκεται για πάνω από 25 χρόνια στο χώρο της μοτοσυκλέτας και μπορεί να αναλάβει οποιαδήποτε εργασία συντήρησης ή επισκευής παρέχοντας εγγύηση για την εργασία και τα ανταλλακτικά που θα χρησιμοποιηθούν.

Η συνεχής παρακολούθηση των νέων τεχνολογιών επιτρέπει την επίλυση ακόμα και των πιο πολύπλοκων προβλημάτων και κάθε εργασία πραγματοποιείται με γνώμονα την ασφάλεια του αναβάτη και την καλή λειτουργία και αξιοπιστία του δικύκλου. Και μην ξεχνάτε ότι στη Marinos Service θα βρείτε μεταχειρισμένα ανταλλακτικά για μοτοσυκλέτες HONDA, YAMAHA, SUZUKI, KAWASAKI, PIAGGIO, MODENAS και SYM. Όλα είναι εξονυχιστικά ελεγμένα και σε άρτια λειτουργική κατάσταση. Επωφεληθείτε από τις ιδιαίτερα προσιτές τιμές τους και εξασφαλίστε την αξιοπιστία που μόνο ένα γνήσιο ανταλλακτικό μπορεί να προσφέρει.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Μουτσοπούλου Δ. 72, Πειραιάς

Τηλ.: 210 4135978

Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 19:00

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός