Moto Karafotis: Η εγγύηση στο service

Διαβάστηκε από 24482 αναγνώστες

Αν θέλεις να είσαι σίγουρος ότι η μοτοσυκλέτα σου βρίσκεται σε καλά χέρια, δεν έχεις παρά να εμπιστευτείς τη Moto Karafotis.

Η Moto Karafotis εξειδικεύεται στην επισκευή και τη συντήρηση μοτοσυκλετών και scooter των εταιρειών Κawasaki, Ηοnda, Υamaha, Suzuki, Piaggio, Μοdenas και πολλές ακόμα. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία των μηχανικών τους επιτρέπει να αναγνωρίζουν άμεσα βλάβες ή προβληματικά σημεία και ενημερώνουν τον ιδιοκτήτη προκειμένου να γίνει η επισκευή. Για κάθε εργασία χρησιμοποιούνται γνήσια ανταλλακτικά ή επώνυμα after market που φέρουν την υπογραφή κορυφαίων ονομάτων του χώρου. Έτσι διασφαλίζεται η καλή λειτουργία του δικύκλου και κατ`επέκταση η ασφάλεια του αναβάτη.



Αν θέλετε να βελτιώσετε οπτικά ή μηχανικά τη μοτοσυκλέτα σας, η Moto Karafotis θα σας προτείνει εγγυημένες και θα πραγματοποιήσει κάθε εργασία με υπευθυνότητα παρέχοντας εγγύηση για το αποτέλεσμα. Και μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να προμηθευτείτε αναλώσιμα, όπως μπαταρίες, αλυσίδες, λάδια, τακάκια και άλλα που φέρουν τη σφραγίδα καταξιωμένων εταιρειών με την αξιοπιστία τους να είναι δεδομένη.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Ρόδου 127-129, Αθήνα
Τηλ.: 213 0403814

Facebook Page

Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα – Πέμπτη: 09:00 – 19:00
Παρασκευή: 09:00 – 20:00
Σάββατο: 09:00 – 15:00

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός