Papanikolakis Moto: Δίπλα σου στα δύσκολα

Διαβάστηκε από 3157 αναγνώστες

Η Papanikolakis Moto αναλαμβάνει επισκευές σε συνεργασία με ασφαλιστικές εταιρείες και σας γλυτώνει από την ταλαιπωρία και το χάσιμο χρόνου.

Η Papanikolakis Moto είναι επίσημος έμπορος και εξουσιοδοτημένος επισκευαστής των εταιρειών Yamaha, Kawasaki και Sym. Έτσι, στα καταστήματά της θα βρείτε όλα τα νέα μοντέλα των εταιρειών, καθώς και μεγάλη ποικιλία από μεταχειρισμένες μοτοσυκλέτες και scooter στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Η αγάπη για τη μοτοσυκλέτα, ο σεβασμός στον πελάτη και η τεχνογνωσία, που έχει αποκτηθεί μέσα από την 20ετή συμμετοχή της οικογένειας σε διάφορες κατηγορίες των ελληνικών αγώνων, είναι το συστατικό που εγγυάται την υψηλότερη ποιότητα στις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Το άριστα καταρτισμένο προσωπικό του συνεργείου είναι έτοιμο να πραγματοποιήσει κάθε εργασία συντήρησης και επισκευής που αφορά το δίκυκλό σας, ανεξάρτητα από το πόσο περίπλοκη είναι αυτή. Μάλιστα, αναλαμβάνει επισκευές δικύκλων που έχουν εμπλακεί σε ατύχημα σε συνεργασία με τις ασφαλιστικές εταιρείες. Έτσι, δεν χάνετε χρόνο με γραφειοκρατικές διαδικασίες και το δίκυκλο επιστρέφει σε εσάς το συντομότερο δυνατό, ενώ μέχρι αυτό να συμβεί η Papanikolakis Moto σας προμηθεύει με μοτοσυκλέτα αντικατάστασης.

Εκτός, από γνήσια ανταλλακτικά, στην Papanikolakis Moto, θα βρείτε ελαστικά των κορυφαίων κατασκευαστών και μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ για μοτοσυκλέτες δρόμου, αλλά και motocross ή enduro. Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα επώνυμα και ποιοτικά είδη ένδυσης αναβάτη στις καλύτερες τιμές, ενώ στους αγωνιζόμενους προσφέρονται και ειδικά πακέτα εξοπλισμού. 

Για περισσότερες πληροφορίες:
Κλεισθένους 48 - 50, 15344 Γέρακας  
Τηλ.: 210 6616016  
www.papanikolakis.gr
Facebook Page

Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 19:30

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός