Διέρρευσαν και οι νέες εκδόσεις της ΚΤΜ 390 Adventure

Διέρρευσαν και οι νέες εκδόσεις της ΚΤΜ 390 Adventure

Δύο νέες εκδόσεις: Adventure R και Adventure X
Adventure R με οθόνη TFT, Cornering ABS και τροχό 21 ιντσών
Adventure X με χαμηλότερη σέλα και τροχό 19 ιντσών
Από την EICMA του Νοεμβρίου στις εκθέσεις το 2025

KTM: 390 DUKE 2024 Αποκτήστε το στο δίκτυο ΚΤΜ

Δύο νέες εκδόσεις: Adventure R και Adventure X

Η KTM αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2025 δύο εκδόσεις της 390 Adventure, οι οποίες ανταποκρίνονται σε διαφορετικές οδηγικές ανάγκες: την πιο off-road έκδοση «Adventure R» και την έκδοση δρόμου «Adventure X». Η Adventure R είναι σχεδιασμένη για πιο απαιτητικά εδάφη, με τροχούς 21 ιντσών μπροστά και 18 ιντσών πίσω και ρυθμιζόμενη ανάρτηση με διαδρομή 230 mm. Αντίθετα, η Adventure X με τροχούς 19 ιντσών μπροστά και 17 πίσω και μη ρυθμιζόμενη ανάρτηση μικρότερης διαδρομής 200 mm, που επικεντρώνεται σε πιο άνετη και εύκολη οδική χρήση. Αυτή η διαφορά επιτρέπει στην KTM να ανταποκριθεί σε ένα ευρύτερο κοινό, παρέχοντας επιλογές προσαρμοσμένες στις ανάγκες των αναβατών είτε προτιμούν την περιπέτεια εκτός δρόμου είτε την ασφάλεια και την άνεση στην καθημερινή οδήγηση.

 

Adventure R με οθόνη TFT, Cornering ABS και τροχό 21 ιντσών

Η KTM 390 Adventure R περιλαμβάνει τεχνολογικές αναβαθμίσεις που τη μετατρέπουν σε κορυφαία επιλογή για τους λάτρεις του off-road. Η νέα οθόνη TFT διαμέτρου 5 ιντσών προσφέρει μεγαλύτερη φωτεινότητα και ευκρίνεια, ενώ το αναβαθμισμένο μενού θα παρέχει πρόσβαση σε λειτουργίες όπως Bluetooth, πλοήγηση και έλεγχο τηλεφωνικών κλήσεων και μουσικής. Επιπλέον, το Cornering ABS και το MTC (Motorcycle Traction Control) συμβάλλουν στη σταθερότητα και στην ασφάλεια σε δύσκολες συνθήκες και ολισθηρές επιφάνειες. Αυτές οι δυνατότητες καθιστούν την 390 Adventure R ιδανική για αναβάτες που αναζητούν προηγμένη τεχνολογία σε συνδυασμό με απόδοση και ευελιξία σε κακοτράχαλα εδάφη.

 

Adventure X με χαμηλότερη σέλα και τροχό 19 ιντσών

Η KTM 390 Adventure X στοχεύει σε αναβάτες που επιθυμούν μια πιο απλή και προσιτή επιλογή, χωρίς να στερούνται βασικών χαρακτηριστικών για οδική άνεση. Διαθέτει LCD οθόνη και συμβατικό ABS, προσφέροντας βασικές λειτουργίες χωρίς την πολυπλοκότητα του πιο προηγμένου εξοπλισμού της Adventure R. Με χαμηλότερο ύψος σέλας στα 825mm και χαμηλότερη τιμή, η Adventure X είναι ιδανική για τουριστικές διαδρομές και αστική χρήση. Ο περιορισμός στην τεχνολογία δεν μειώνει τη λειτουργικότητα, καθιστώντας την κατάλληλη για οδηγούς που προτιμούν την απλότητα και θέλουν να απολαύσουν μια πιο προσιτή KTM εμπειρία.

 

Από την EICMA του Νοεμβρίου στις εκθέσεις το 2025

Η KTM θα παρουσιάσει τις δύο νέες εκδόσεις της 390 Adventure στο EICMA 2024, με πιθανή κυκλοφορία το 2025 στην ευρωπαϊκή αγορά. Η στρατηγική κυκλοφορίας πολλαπλών εκδόσεων δίνει στην KTM τη δυνατότητα να ανταγωνιστεί αποτελεσματικά στην κατηγορία της μικρομεσαίας adventure, προσφέροντας επιλογές σε αναβάτες με διαφορετικές ανάγκες, επιθυμίες και προϋπολογισμούς. Ο ανταγωνισμός περιλαμβάνει ήδη μοντέλα όπως το Royal Enfield Himalayan 450 και τη CFMoto 800 MT-X, οπότε η KTM στοχεύει στην αύξηση των πωλήσεων με αναβαθμισμένα τεχνικά χαρακτηριστικά και πιο προσιτές επιλογές.