Ducati Multistrada V2 με όφελος 1.500 ευρώ στην Fan Motorcycles

Ducati Multistrada V2 με όφελος 1.500 ευρώ στην Fan Motorcycles

H εκρηκτική Adventure Ducati Multistrada V2, με τον δικύλινδρο testastretta δέχεται έκπτωση 1.500 ευρώ και μπορείς να την αποκτήσεις στην Fan Motorcycles στην Ηλιούπολη

DUCATI: Δες την νέα Hypermotard 698 Mono!

Η Ducati Multistrada V2 είναι μία μοτοσυκλέτα που μπορείς να την κρατήσεις μία ζωή, καθώς διαθέτει όλα τα στοιχεία που θα σε καλύψουν πλήρως την κάθε σου ανάγκη. Καθημερινή μετακίνηση, ταξίδι από άσφαλτο και χώμα αποτελούν πεδία δράσης της, χαρίζοντας στον αναβάτη υψηλές δόσεις αδρεναλίνης αλλά και άνεσης παράλληλα. Στην καρδιά της χτυπά ο V2 Testastretta 11° 937cc, με 8 δεσμοδρομικές βαλβίδες, που αποδίδει 113 ίππους και 94 Nm ροπής. Πληροί τις Euro5 προδιαγραφές και με το ρεζερβουάρ των 20 λίτρων έχει αυτονομία τουλάχιστον 300 χιλιομέτρων. Σήμα κατατεθέν της Ducati, το ατσάλινο trellis πλαίσιο χωροδικτύωμα, χαρίζει την κατάλληλη ακαμψία ώστε να ευνοείται η σπορ οδήγηση, δίνοντας στον αναβάτη την πληροφόρηση που χρειάζεται για να τοποθετήσει τον εμπρός τροχό ακριβώς εκεί που στοχεύει επάνω στην στροφή. Παράλληλα με τους αλουμινένιους τροχούς 19 και 17 ιντσών εμπρός και πίσω με ελαστικά διαστάσεων 120/70 και 170/60 αντίστοιχα, η οδήγηση στο χώμα ευνοείται ενώ στον δρόμο η αλλαγή κατεύθυνσης γίνεται πιο εύκολα από ότι σε μοτοσυκλέτες με 21 ιντσών τροχό εμπρός.


Ο εξοπλισμός ασφαλείας της Multistrada V2 είναι υπερπλήρης και απαρτίζεται από τελευταίας τεχνολογίας συστήματα. Χάρη στην αδρανειακή μονάδα IMU 6 αξόνων το ABS και το Traction Control αποκτούν λειτουργία Cornering, ενώ μπορούν να ρυθμιστούν ως προς 3 και 8 επίπεδα αντίστοιχα, αλλά και να απενεργοποιηθούν πλήρως. Το VHC θα κάνει αβίαστες τις εκκινήσεις σε ανηφόρες, ασκώντας αυτόματα πίεση στο πίσω φρένο ώσπου η μοτοσυκλέτα να ξεκινήσει, ενώ το Ducati Brake Light θα ειδοποιήσει τους επερχόμενους οδηγούς σε απότομες επιβραδύνσεις μεριμνώντας για την ασφάλεια του αναβάτη. Η απλή έκδοση έρχεται με μία LCD οθόνη την οποία στην πιο πλούσια έκδοση "S" αντικαθιστά μία TFT 5 ιντσών. Η έκδοση "S" αποκτά επίσης τις ημιενεργητικές αναρτήσεις τις Ducati με την τεχνολογία που ονομάζει Skyhook, το αμφίδρομο quickshifter που μπορείς να προσθέσεις και στην απλή έκδοση καθώς είναι μέρος του προαιρετικού εξοπλισμού, Cruise control, φωτιζόμενους διακόπτες και cornering lights.


Με την νέα προσφορά της Ducati, μπορείς να αποκτήσεις την Multistrada V2 στην Fan Motorcycles με έκπτωση 1.500 ευρώ, από τα 16.800 δηλαδή, στα 15.300 ευρώ.

Τρόποι Επικοινωνίας:

Ηρώων Πολυτεχνείου 8 Ηλιούπολη – 1634
Πωλήσεις: 210 9955451
Συνεργείο: 210 9922948
Κιν: 6946901613
Email: info@fanmoto.gr
Web: www.fanmoto.gr