LIVE: κίνηση στους δρόμους
Έρχεται η πρώτη ηλεκτρική Royal Enfield
2 Φωτογραφίες »

Έρχεται η πρώτη ηλεκτρική Royal Enfield

Μια μοτοσυκλέτα που πέφτει στη Γη από το διάστημα με αλεξίπτωτο εμφανίζεται στο σημερινό teaser βίντεο της Royal Enfield.
-Η πρώτη ηλεκτρική μοτοσυκλέτα της Royal Enfield
-Μοντέλο δρόμου για ένα άτομο
-Το δυνατό χαρτί της αξιοπιστίας
-Στην EICMA με το Moto Τρίτη

-Η πρώτη ηλεκτρική μοτοσυκλέτα της Royal Enfield

Η Royal Enfield έδωσε σήμερα στην κυκλοφορία τη σελίδα του ιστοτόπου της που αναφέρεται στην ηλεκτροκίνηση μαζί με ένα teaser βίντεο στα social media, το οποίο παρουσιάζει το επερχόμενο ηλεκτρικό μοντέλο της να πέφτει στη Γη από το διάστημα. Παρόλο που στο διάστημα δεν υπάρχει αέρας κι έτσι αλεξίπτωτο δεν μπορεί να λειτουργήσει, η εταιρεία τολμάει και αυτή να κάνει το μεγάλο βήμα προς το μέλλον και ενδεχομένως να σχεδιάζει να ανατρέψει τα πάντα με αυτήν της την κίνηση.

-Μοντέλο δρόμου για ένα άτομο

Παρόλο που η Himalayan ήταν το μοντέλο με το οποίο η Royal Enfield ξεκίνησε τη σύγχρονη πορεία της, διακρίνουμε από το βίντεο πως το πρώτο της ηλεκτρικό δεν θα είναι on off, αλλά αντίθετα μοτοσυκλέτα δρόμου. Η σέλα που τελειώνει πριν καν τη μέση της ρόδας δεν αφήνει ελπίδες για μετακίνηση δύο ατόμων, καθιστώντας την ηλεκτρική Enfield καθαρά προσωπική υπόθεση. Αυτή η επιλογή θα μεταγλωττιστεί και μηχανικά, καθώς λογικά θα έχει οδηγήσει σε μπαταρίες μικρότερης χωρητικότητας, που με τη σειρά τους ελπίζουμε πως θα κρατήσουν το κόστος χαμηλότερα.

-Το δυνατό χαρτί της αξιοπιστίας

Η Royal Enfield είναι μία από τις τρεις μακροβιότερες εταιρείες μοτοσυκλετών, οι οποίες από τότε που άρχισαν να λειτουργούν μέχρι σήμερα δεν έχουν σταματήσει να κατασκευάζουν μοντέλα με δύο (και ενίοτε και με περισσότερους) τροχούς. Στο χαρακτηριστικό αυτό λοιπόν πατάει και η ινδική εταιρεία από το Τσεννάι και υπόσχεται ένα αξιόπιστο μοντέλο που έρχεται μεν από το μέλλον αλλά, πρώτον, θα ταιριάξει απόλυτα στο παρόν και, δεύτερον, θα παραμείνει σταθερή στην (αστική κατά τα φαινόμενα) καθημερινότητά μας.

-Στην EICMA με το Moto Τρίτη

Η ημερομηνία της επίσημης παρουσίασης ορίστηκε για τις 4 Νοεμβρίου, πρώτη μέρα της έκθεσης EICMA. Εκεί, στο Μιλάνο, θα βρίσκεται όπως κάθε χρόνο το Moto Τρίτη, για να σας μεταδώσει από κοντά στοιχεία, φωτογραφίες και εντυπώσεις από την πρώτη ηλεκτρική Royal Enfield, καθώς και από όλα τα καινούργια και αναβαθμισμένα μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν τους επόμενους μήνες.