LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η Honda ετοιμάζει εκπλήξεις για την EICMA

Η Honda ετοιμάζει εκπλήξεις για την EICMA

Αναπτύσσει νέο κινητήρα για την EICMA 2024
Θα παρουσιάσει και ένα πρότυπο ηλεκτρικό μοντέλο
Δεν θα τον δούμε άμεσα σε παραγωγή, ούτε πρόκειται για V4 κινητήρα
Θα είναι στην κατηγορία των super sport

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Αναπτύσσει νέο κινητήρα για την EICMA 2024

H Honda έχει στα σκαριά έναν νέο κινητήρα του οποίου τις λεπτομέρειες κρατά καλά κρυμμένες προς το παρόν και θα τον παρουσιάσει στην έκθεση της EICMA τον ερχόμενο Νοέμβριο. ΠαρΆ όλα αυτά, ιάπωνες δημοσιογράφοι του περιοδικού Young Machine μίλησαν με τον διευθυντή του τμήματος Power Products της Honda, Minoru Kato, ο οποίος τους αποκάλυψε κάποιες πληροφορίες που αφορούν την νέα πατέντα που ετοιμάζει η ιαπωνική εταιρεία και σκοπεύει να αποκαλύψει στην διεθνή έκθεση μοτοσυκλέτας στο Μιλάνο.
 

Θα παρουσιάσει και ένα πρότυπο ηλεκτρικό μοντέλο

Κατά την διάρκεια των συνεντεύξεων τύπου στις 3 και 6 Ιουλίου στην Ιαπωνία, για τις νέες εκδόσεις των Super Cub και CB400 αντίστοιχα, ο Minoru Kato είχε ερωτηθεί σχετικά με τις εξελίξεις των κινητήρων MotoGP V4 και των εν σειρά τετρακύλινδρων Superbike ανακοινώνοντας ότι η Honda πρόκειται να παρουσιάσει στην EICMA τον νέο κινητήρα εσωτερικής καύσης και το πρωτότυπο ενός ηλεκτροκίνητου μοντέλου πάνω στα οποία δουλεύει αυτό το διάστημα. O Kato ξεκαθάρισε ότι δεν θα λειτουργεί με υδρογόνο μιας και η Honda δεν την θεωρεί μια πρακτική λύση στις μοτοσυκλέτες κυρίως λόγω του χώρου αποθήκευσης του καυσίμου που απαιτεί μια υδρογονοκίνητη μοτοσυκλέτα.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Δεν θα τον δούμε άμεσα σε παραγωγή, ούτε πρόκειται για V4 κινητήρα

Σχετικά με τον νέο κινητήρα, η Honda πρόκειται να δώσει μια προεπισκόπηση της νέας της πατέντας αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν πρόκειται να τον δούμε άμεσα σε παραγωγή μιας και είναι υπο ανάπτυξη. Αποκάλυψε επίσης ότι δεν πρόκειται για V4, διεγείροντας ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον και τις φήμες για τον επερχόμενο κινητήρα, αλλά θα είναι σίγουρα στην κατηγορία των sport μεγάλου κυβισμού. Οι πληροφορίες όμως που έχει δώσει η Honda σταματάνε εδώ, αφήνοντας ανοιχτό το πεδίο για φήμες και υποθέσεις. Θα δούμε έναν V5 σαν το RC211 V Grand Prix ή turbo V-twin; Όπως και να έχει, η Honda έχει κεντρίσει για τα καλά το ενδιαφέρον του κοινού και αναμένουμε την EICMA 2024 για την αποκάλυψη.