Η TRIUMPH Αναβαθμίζει την Trident 660 για το 2025
Η TRIUMPH Αναβαθμίζει την Trident 660 για το 2025
  • Η TRIUMPH Αναβαθμίζει την Trident 660 για το 2025
  • Η TRIUMPH Αναβαθμίζει την Trident 660 για το 2025

Η TRIUMPH Αναβαθμίζει την Trident 660 για το 2025

Περισσότερη τεχνολογία στον βασικό εξοπλισμό όπως βελτιστοποιημένο Cornering ABS, Triumph Shift Assist και Cruise Control
Αναβαθμισμένη ανάρτηση για ακόμη περισσότερη ευελιξία
Τολμηρά νέα χρώματα και σχέδια γραφικών
Διαθέσιμη στα καταστήματα από τις αρχές Δεκεμβρίου 2024

Περισσότερη Τεχνολογία, Περισσότερες Προδιαγραφές, Περισσότερη Διασκέδαση

Η Triumph Motorcycles αναβαθμίζει τη βραβευμένη της Trident 660 για το 2025, τοποθετώντας  ως μέρος του βασικού εξοπλισμού ακόμα περισσότερη τεχνολογία εστιασμένη στον αναβάτη, αναβαθμίζοντας την ανάρτηση και εισάγοντας μια επιλογή από τρία νέα τολμηρά χρώματα και γραφικά.

Όντας η μοναδική τρικύλινδρη στην κατηγορία, η Trident 660 προσφέρει συναρπαστικές, εκμεταλλεύσιμες επιδόσεις, ενώ η ευέλικτη συμπεριφορά που εμπνέει εμπιστοσύνη και το ανανεωμένο ρετρό-μοντέρνο στυλ του συνδυάζονται τώρα με την καλύτερη τεχνολογία της κατηγορίας που εστιάζει στον αναβάτη. Σε συνδυασμό με τη διάσημη ανώτερη ποιότητα κατασκευής και τις προδιαγραφές εξαρτημάτων της Triumph, η Trident 660 προσφέρει τώρα στους αναβάτες ένα ακόμη πιο συναρπαστικό πακέτο και εξαιρετικά χαμηλό κόστος ιδιοκτησίας.

Ανταποκρινόμενη στη ζήτηση των πελατών, η Trident 660 διαθέτει πλέον πληθώρα νέου εξοπλισμού που δεν έχει προηγούμενο σε αυτή την κατηγορία, με το βελτιστοποιημένο cornering ABS και τον έλεγχο πρόσφυσης, το Triumph Shift Assist και το Cruise Control να τοποθετούνται στον βασικό εξοπλισμό. Η ενσωματωμένη οθόνη TFT και το σύστημα συνδεσιμότητας  Bluetooth My Triumph προσφέρουν στους αναβάτες πλοήγηση, κλήσεις και έλεγχο μουσικής βήμα προς βήμα, ενώ υπάρχουν τρία προγράμματα οδήγησης, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου προγράμματος Sport.

Ο Chief Commercial Officer της Triumph, Paul Stroud, δήλωσε:
«Παρουσιάσαμε για πρώτη φορά την Trident το 2020 με έναν μοναδικό συνδυασμό συναρπαστικής  τρικύλινδρης απόδοσης και χαρακτήρα, οδικής συμπεριφοράς που εμπνέει εμπιστοσύνη και τολμηρού βρετανικού στυλ. Προσθέτοντας από πάνω και το ασυναγώνιστο συνολικό κόστος ιδιοκτησίας, αποδείχθηκε δημοφιλής σε αναβάτες όλων των ηλικιών και επιπέδων εμπειρίας, σε αγορές σε όλο τον κόσμο, και από την κυκλοφορία της η Trident έχει κερδίσει πολλά σημαντικά βραβεία του κλάδου.
Η προσθήκη αυτής της τεχνολογίας θέτει ξανά τον πήχη για την κατηγορία. Με βάση τη δημοτικότητα του φωτεινού, τολμηρού χρωματικού συνδυασμού της ειδικής μας έκδοσης, της Trident Triple Tribute, παρουσιάζουμε εντυπωσιακούς νέους συνδυασμούς χρωμάτων σε Cosmic Yellow, Cobalt Blue και Diablo Red, καθώς και στο Jet Black. Αλλά ο πιο σημαντικός παράγοντας για τους πελάτες μας, φυσικά, είναι ότι η Trident 660 κάνει κάθε βόλτα πολύ διασκεδαστική».
 

Σελίδα 2ΤΡΙΚΥΛΙΝΔΡΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ
Σελίδα 3ΟΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΜΠΝΕΕΙ ΣΙΓΟΥΡΙΑ
Σελίδα 4ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΑΝΑΒΑΤΗ
Σελίδα 5ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΥΛ
Σελίδα 6ΕΥΚΟΛΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΙΜΗ
Σελίδα 7ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ