LIVE: κίνηση στους δρόμους
Κι άλλα στοιχεία για το πολυαναμενόμενο Honda Transalp 750, όσο η στιγμή της παρουσίασης του πλησιάζει.

Κι άλλα στοιχεία για το πολυαναμενόμενο Honda Transalp 750, όσο η στιγμή της παρουσίασης του πλησιάζει.

Honda Transalp 750: Περισσότερες πληροφορίες

Ανάμεσα στο CB500X και στην Africa Twin το νέο μοντέλο! Επιβεβαιώνονται οι πολλές ομοιότητες με την ολοκαίνουργια Hornet 750, ειδικά σε πλαίσιο-κινητήρα.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Όλο και πλησιάζει το νέο Honda Transalp 750 2023

Μετά από την παρουσίαση του Honda Hornet 750, περιμένουμε… διακαώς την παρουσίαση και του Transalp 750, του μοντέλου που έχει ίσως την μεγαλύτερη αναμονή από όλα – και όχι άδικα. Τα διεθνή δίκτυα ενημέρωσης, δημοσιοποίησαν πριν λίγες ώρες, τις πληροφορίες που μέχρι τώρα έχουν γίνει γνωστές για το μοντέλο μέχρι τώρα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με 91 άλογα, δημιουργεί προσδοκίες

Με όσα είναι γνωστά μέχρι τώρα, το Transalp 2023 θα πάρει τον κινητήρα του Hornet αυτούσιο, μαζί με… όλα τα 91 άλογα του. Μικρές επεμβάσεις στην χαρτογράφηση, ίσως να γίνουν προκειμένου το μοντέλο να έχει μεγαλύτερη ελαστικότητα, στις χαμηλές και μεσαίες στροφές, αλλά υπάρχει μια σοβαρότερη απορία: Αν οι επεμβάσεις αυτές, θυσιάσουν κάποιους από τους ίππους.
 

Πλαίσιο από το Hornet, αλλαγές σε αναρτήσεις-τροχούς

Με βάση τις ίδιες πληροφορίες, το πλαίσιο του Transalp 750 θα βασίζεται βαρέως σε αυτό του Hornet 750, ίσως με κάποιες μικροαλλαγές για την προσαρμογή της γεωμετρίας στις on-off απαιτήσεις. Οι αναρτήσεις θα έχουν μεγαλύτερες διαδρομές, ενώ οι τροχοί θα είναι διαμέτρου 21 και 18 ιντσών, εμπρός και πίσω αντίστοιχα. Η «μοιρασιά» σε εξαρτήματα αναμένεται να συνεχιστεί και σε άλλα τμήματα, όπως π.χ. τα ηλεκτρονικά, η οθόνη, τα χειριστήρια κλπ., νέα όμως θα είναι η σέλα του Transalp, προφανώς για να εξασφαλίσει μεγαλύτερη άνεση από το Hornet.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »