Κατάλογος UMA RACING 2024

Κατάλογος UMA RACING 2024

Πλήρη γκάμα των βελτιωτικών προϊόντων της UMA Racing θα βρεις στην Mototrade, για να ανακαλύψεις τις πραγματικές δυνατότητες του δικύκλου σου.

Η UMA Racing είναι μία εταιρεία που ιδρύθηκε το 2002 στην Μαλαισία και ειδικεύεται στην ανάπτυξη και κατασκευή βελτιωτικών εξαρτημάτων για κινητήρες μικρού κυβισμού, που τοποθετούνται σε μικρές μοτοσυκλέτες, παπιά ή scooter. Είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στη νεολαία που ασχολείται με τις βελτιώσεις παπιών, προσφέροντας υψηλής ποιότητας προϊόντα αποδεδειγμένης αξιοπιστίας, αφού  όλα υποβάλλονται σε "σκληρές" δοκιμασίες αντοχής. Moto της εταιρείας είναι η φράση "Reveal True Performance" με το λογότυπό της, ένα άλογο σηκωμένο στα πίσω πόδια να υπαινίσσεται την αναζήτηση υψηλότερων ιπποδυνάμεων και επιδόσεων.

Όλα τα προϊόντα της εταιρείας αναπτύσσονται εξ` ολοκλήρου από το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της UMA Racing και εκτός από τα κλασικά Bench Tests, που γίνονται εντός του εργοστασίου σε συνθήκες προσομοίωσης, υποβάλλονται και σε δοκιμές σε πραγματικές συνθήκες στην πίστα. Η τεχνογνωσία της εταιρείας, διευρύνεται συνεχώς από την συνεργασία της με αγωνιστικές ομάδες, όντας πλέον υποστηρικτής της Gresini Racing στην Top κατηγορία του MotoGP, ενώ τα προϊόντα της διανέμονται σε 4 διαφορετικές Ηπείρους αποκτώντας ένα πιστό κοινό.

 

Στον κατάλογο της UMA Racing (που θα δεις κάνοντας κλικ ΕΔΩ), θα βρεις εξαρτήματα για όλα τα μέρη του κινητήρα. Κυλινδροκεφαλές για διάφορα υδρόψυκτα αλλά και αερόψυκτα μοντέλα, βαλβίδες και ελατήρια βαλβίδων για αγωνιστική χρήση από προηγμένα κράματα αλουμινίου όπως stellite που είναι πιο ανθεκτικά στην φθορά, εκκεντροφόροι με διαφορετικά χαρακτηριστικά (ύψος και χρόνο βυθίσματος των βαλβίδων εισαγωγής και εξαγωγής), αλλά και εισαγωγές υψηλής ροής είναι λίγα μόνο από αυτά που έχει να προσφέρει η εταιρεία. Διαθέτει επίσης μπλόκ κυλίνδρου υψηλής ποιότητας, με βελτιωμένη ικανότητα ψύξης από αλουμίνιο ή ακόμα και κεραμικά με ενισχυμένη διάρκεια ζωής για αγωνιστική χρήση. Φυσικά αυτά συνδυάζονται με πιστόνια, μπιέλες και φλάντζες της εταιρείας εκτοξεύοντας τις επιδόσεις του δικύκλου σου. Στον κατάλογο, αναγράφονται αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του κάθε προϊόντος και με ποια μοντέλα είναι συμβατό, απεικονίζονται δυναμομετρήσεις πριν και μετά την τοποθέτηση των προϊόντων, ενώ θα βρεις μέχρι και ολόκληρο στρόφαλο που θα αυξήσει την ιπποδύναμη. Φίλτρα αέρος, σώματα ψεκασμού, καρμπυρατέρ, εξατμίσεις όπως επίσης και ψυγεία θα φροντίσουν ώστε ο κινητήρας σου να "αναπνέει" και να μένει δροσερός ακόμα και με έντονη χρήση σε υψηλές στροφές. Όσο για την μετάδοση, θα βρεις επίσης από δισκάκια συμπλέκτη και quickshifter μέχρι variator, γλίστρες, μπίλιες και ότι μπορεί να χρειαστείς για το scooter σου με συνεχώς μεταβαλλόμενη μετάδοση, CVT.


Η εταιρεία κατασκευάζει επίσης ηλεκτρονικές και εγκεφάλους, εξατμίσεις, μπουζί και πίνακες οργάνων, που συνδυάζουν αναλογικό στροφόμετρο και μία ψηφιακή LCD οθόνη που παρέχει περαιτέρω πληροφορίες. Εξοπλίζοντας τον κινητήρα σου με υψηλών επιδόσεων εξαρτήματα της UMA Racing μπορείς να διασφαλίσεις την μακροζωία του χρησιμοποιώντας τα λιπαντικά της, από πλήρως συνθετικά, ημί-συνθετικά και ορυκτά αλλά και τα ψυκτικά υγρά που παράγει.

Για την ανάπτυξη των εξαρτημάτων της, η εταιρεία χρησιμοποιεί απεικόνιση 3D σε υπολογιστικά συστήματα, και τεστ προσομοίωσης με την χρήση τεχνητής νοημοσύνης και τελευταίας τεχνολογίας Laser και CNC μηχανήματα για την παραγωγή τους.

Μπορείτε να δείτε τον πλήρη κατάλογο κάνοντας κλικ εδώ
 

Στην Mototrade θα βρεις τα προϊόντα της UMA Racing

Αυτά και πολλά άλλα μπορείτε να δείτε με ένα κλικ στο www.mototrade.gr, κάνοντας γρήγορα και με ασφάλεια τις αγορές σας από το σπίτι, ενώ σας δίνεται επίσης η δυνατότητα να πληρώσετε με αντικαταβολή και όχι με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό πριν λάβετε το προϊόν σας. Η Moto Trade βρίσκεται από το 1978 στο πλευρό των πελατών, παρέχοντας μια τεράστια ποικιλία από αξεσουάρ, ανταλλακτικά και αναλώσιμα για τη μοτοσυκλέτα και είδη ένδυσης για τον αναβάτη.

Διεύθυνση: Κατσιμίδου 10, 57200, Θεσσαλονίκη 
Τηλέφωνο: 2394023669  
Mail: info@mototrade.gr 
Facebook: MotoTrade.gr