Έτσι γίνονται τα ρεκόρ

10 απίστευτα ρεκόρ Guinness με μοτοσυκλέτα

Διαβάστηκε από 52447 αναγνώστες

Διαβάστε ποια είναι τα 10 πιο περίεργα ρεκόρ που έχουν γίνει με scooter ή μοτοσυκλέτα και έχουν μπει στο ρεκόρ Guinness.

Μπορεί οι κατασκευαστές να αφιερώνουν πολύ χρόνο και να ξοδεύουν υπέρογκα ποσά στην εξέλιξη και τη βελτίωση των μοτοσυκλετών τους, αλλά πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που θα βρίσκουν ανορθόδοξους τρόπους για να χρησιμοποιήσουν το δίκυκλό τους. Σας παρουσιάζουμε 10 από τα πιο τρελά ρεκόρ Guinness που έχουν γίνει με μοτοσυκλέτα.

1. Η μεγαλύτερη σε μήκος μοτοσυκλέτα



Στις 12 Μαρτίου του 2013, ο Ινδός Bharatsihn Parmar μπήκε στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness κατασκευάζοντας τη μακρύτερη μοτοσυκλέτα, το μεταξόνιο της οποίας ήταν 16,45 μέτρα.

2. Ανεβοκατέβασμα σκαλιών κρατώντας μοτοσυκλέτα στα χέρια



Είναι πραγματικά δύσκολο να μπούμε στο μυαλό του Montystar Agarawal και να καταλάβουμε πώς του ήρθε η ιδέα του να ανέβει και να κατέβει οκτώ σκαλιά κρατώντας στα χέρια του μια μοτοσυκλέτα 110 κιλών.  Αυτό πάντως του εξασφάλισε μια θέση στα ρεκόρ Guinness.

3. Μεγαλύτερη απόσταση που διανύθηκε με scooter 49 κυβικών



Στις 14 Ιουνίου του 2014, ο Lloyd Weema, έκανε περήφανη την Αμερική, αφού διένυσε 1.894 χιλιόμετρα από το Portland του Oregon μέχρι το Los Angeles της California με ένα scooter μόλις 49 κυβικών εκατοστών.

4. Περισσότερος χρόνος ισορροπώντας μια μοτοσυκλέτα στο κεφάλι



Ακόμα ένα περίεργο και αρκετά ριψοκίνδυνο ρεκόρ αν υπολογίσουμε την πιθανότητα τραυματισμού που υπάρχει. Ο Gerard Jessie από τις Φιλιππίνες ισορρόπησε μια μοτοσυκλέτα στο κεφάλι του για 14,93 δευτερόλεπτα πετυχαίνοντας έτσι νέο ρεκόρ στις 15 Μαΐου του 2015.

5. Μεγαλύτερο «τραίνο» από καρέκλες γραφείου που τραβήχτηκε με μοτοσυκλέτα



Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον όρο «τραίνο» από καρέκλες γραφείου, αλλά αυτό επέλεξε να κάνει μια ομάδα φοιτητών από την Αμερική. Στις 22 Ιουνίου του 2016, 22 άτομα κάθισαν σε καρέκλες γραφείου με ροδάκια, που ήταν δεμένες μεταξύ τους και μια παλιά δικύλινδρη Yamaha τις τράβηξε, σπάζοντας έτσι το προηγούμενο ρεκόρ των 18 καρεκλών.

6. Ταχύτερο σύρσιμο πίσω από μοτοσυκλέτα



¶λλο ένα ρεκόρ που απαιτεί γενναία αποθέματα θάρρους. Ο Gary Rothwell κρατήθηκε από τις χειρολαβές συνεπιβάτη μιας Suzuki Hayabusa και άφησε τη μοτοσυκλέτα να τον σύρει με ταχύτητα 251,5 χιλιόμετρα την ώρα. Για να το πετύχει φορούσε ειδικές μπότες, η σόλα των οποίων είχε κατασκευαστεί από τιτάνιο πάχους 2 χιλιοστών.

7. Περισσότερες επαναλήψεις σε πάγκο με μοτοσυκλέτα



Στις 4 Μαρτίου του 2012, ο JT Hall από το Ohio μπήκε στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness κάνοντας 26 επαναλήψεις σε πάγκο σηκώνοντας μια Yamaha ΧΤ350 βάρους 120 κιλών. Σίγουρα πιο εντυπωσιακό από το να σηκώνεις τη μπάρα με τα βάρη.

8. Περισσότερη ώρα που μια γυναίκα συγκράτησε με τα χέρια της δυο μοτοσυκλέτες



Η Juli Moody από τη Βόρεια Καρολίνα των Ηνωμένων Πολιτειών συγκράτησε με τα χέρια της δυο μοτοσυκλέτες 1.500 κυβικών, που την τραβούσαν από αντίθετες πλευρές, για ένα λεπτό και 23 δευτερόλεπτα.

9. Ο νεαρότερος αναβάτης που έκανε το γύρο του θανάτου



Ο τεσσάρων ετών τότε Maximus Garcia, έγινε στις 16 Αυγούστου του 2006 ο νεαρότερος αναβάτης που έκανε το γύρο του θανάτου. Ο Maximus ταξιδεύει με την οικογένειά του και δίνει παραστάσεις με τη μικρή Suzuki του.

10. Περισσότερη ώρα όρθιος στη σέλα



Μπορεί μια μοτοσυκλέτα να έχει την τάση να μένει όρθια όταν κινείται, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το επόμενο ρεκόρ είναι εύκολο. Στις 5 Δεκεμβρίου του 2015, ο Ratnesh Pandey από την Ινδία διένυσε 32,3 χιλιόμετρα όρθιος πάνω σε μια Honda Unicorn.    

Tags: AFTER SALES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός