Γνώρισε όλη τη σειρά Air Master.

Dainese Air Master Tex Jacket​

Dainese Air Master Women`s Jacket

Dainese Air Master Gloves

Dainese Air Master: Η απάντηση στη ζέστη

Διαβάστηκε από 6584 αναγνώστες

Διάβασε εδώ τα πάντα για όλη τη γκάμα προϊόντων Air Master της Dainese και δες πώς θα αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά τη ζέστη.

Οι υψηλές θερμοκρασίες κάνουν ιδιαίτερα δύσκολο το έργο της προστασίας του αναβάτη. Η Dainese γνωρίζει καλά τις ανάγκες του μοτοσυκλετιστή και τις απαιτήσεις του κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και διαθέτει την σειρά προϊόντων Air Master που χάρη στα υψηλής τεχνολογίας υλικά, παρέχει κορυφαία επίπεδα προστασίας κρατώντας δροσερό τον αναβάτη. Ας τα δούμε αναλυτικά:

Dainese Air Master Tex Jacket​

Το Air Master Tex Jacket ενσωματώνει τις τελευταίες καινοτομίες της Ιταλικής εταιρείας σε ένα αποτελεσματικό καλοκαιρινό μπουφάν, ενώ σχεδιαστικά διατηρεί όλα τα στοιχεία που κάνουν τα προϊόντα της Dainese να ξεχωρίζουν. Είναι κατασκευασμένο από ύφασμα D-Synth 350, το οποίο συνδυάζεται με διάτρητα τμήματα με πυκνή πλέξη, που προσφέρουν μεγάλη αντοχή στην τριβή. Το εξωτερικό του έχει υποστεί ειδική αδιάβροχη επεξεργασία, ενώ η εσωτερική επένδυση είναι διάτρητη για να επιτρέπει την κυκλοφορία του αέρα και να κρατά δροσερό τον αναβάτη.

Για την πλήρη προστασία του μοτοσυκλετιστή φροντίζουν τα αφαιρούμενα, πιστοποιημένα προστατευτικά σε ώμους και αγκώνες, ενώ διαθέτει αναμονές για προστατευτικό πλάτης, αλλά και θώρακα. Διαθέτει ιμάντες ρύθμισης στη μέση και τα χέρια, που εξασφαλίζουν την τέλεια εφαρμογή ανεξάρτητα από τον σωματότυπο του αναβάτη. Τέλος, είναι εφοδιασμένο με 2 εσωτερικές και 2 εξωτερικές τσέπες, καθώς και μια μεγάλη θήκη στο πίσω μέρος, όπου μπορείτε να έχετε το αδιάβροχό σας. Είναι διαθέσιμο σε τρεις χρωματισμούς.
 
Dainese Air Master Women`s Jacket

Η Dainese θέλει οι φίλες της μοτοσυκλέτας να νιώθουν ξεχωριστές όταν οδηγούν και για το λόγο αυτό έχει στη γκάμα της το γυναικείο καλοκαιρινό μπουφάν Air Master Women`s Jacket. Είναι πολύ προσεκτικά σχεδιασμένο και η κομψή γραμμή του αγκαλιάζει ιδανικά το σώμα προσφέροντας υψηλά επίπεδα άνεσης και ασφάλειας. Όπως συμβαίνει και με την ανδρική έκδοση, το συγκεκριμένο jacket είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό D-Synth 350 ύφασμα, το οποίο συνδυάζεται με μεγάλα διάτρητα τμήματα, που φροντίζουν να κρατούν χαμηλά τη θερμοκρασία του σώματος τους καλοκαιρινούς μήνες. Διαθέτει ιμάντες στη μέση και τα χέρια για τέλεια εφαρμογή, ενώ έχει φερμουάρ για σύνδεση με παντελόνι.

Τα αφαιρούμενα, πιστοποιημένα προστατευτικά σε αγκώνες και ώμους παρέχουν υψηλά επίπεδα ασφάλειας, ενώ για ακόμα πιο ολοκληρωμένη προστασία μπορεί να τοποθετηθεί προστατευτικό πλάτης. Διαθέτη μια εσωτερική και 2 εξωτερικές τσέπες, αλλά και μεγάλη θήκη στο πίσω μέρος, που χωρά ένα αδιάβροχο για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε μια ξαφνική μπόρα. Θα το βρείτε σε τρεις χρωματικές επιλογές.
 
Dainese Air Master Gloves

Μπορεί να ανήκουν στα καλοκαιρινά γάντια της Ιταλικής εταιρείας, αλλά τα Air Master Gloves είναι σχεδιασμένα, ώστε να προσφέρουν υψηλά επίπεδα προστασίας τις ζεστές μέρες του χρόνου. Τα δάκτυλα είναι κατασκευασμένα με καμπύλη για σωστή εφαρμογή και μεγαλύτερη άνεση, ενώ χάρη στην τεχνολογία Smart Touch, επιτρέπουν στον αναβάτη να χρησιμοποιεί οθόνες αφής χωρίς να χρειάζεται να βγάλει τα γάντια.

Το ειδικό ύφασμα που έχει χρησιμοποιηθεί επιτρέπει την κυκλοφορία του αέρα, ενώ η περιοχή της παλάμης είναι κατασκευασμένη από Amica Suede, που παρέχει προστασία από τα καιρικά φαινόμενα και είναι ανθεκτικό στην τριβή. Τέλος, για την προστασία των αρθρώσεων φροντίζουν τα προσεκτικά σχεδιασμένα επιθέματα από πολυουρεθάνη. Αν ψάχνεις ένα κορυφαίο ζευγάρι καλοκαιρινά γάντια, τα Air Master Gloves είναι για εσένα. Είναι διαθέσιμα σε τρία χρώματα.  

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο www.dainese.com.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός