Μεγάλος διαγωνισμός Moto Accessories

Κέρδισε 1 κορυφαίο μπουφάν Bering

Διαβάστηκε από 10670 αναγνώστες

Κάνε like και share στον νέο διαγωνισμό του Moto Accessories και διεκδίκησε ένα κορυφαίο μπουφάν Bering Wingo από την Spiliotis.

Το Moto Accessories σας δίνει την ευκαιρία να αναβαθμίσετε τον προστατευτικό σας εξοπλισμό με ένα μπουφάν υψηλής ποιότητας της Bering απο την εταιρεία ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ Α.Ε.  

Για να συμμετέχετε στο διαγωνισμό, κάντε LIKE στη σελίδα του Moto Accessories στο facebook και στη δημοσίευση του διαγωνισμού, κοινοποιήστε τον διαγωνισμό στους φίλους σας (τη συγκεκριμένη ανάρτηση) και τέλος συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής ΕΔΩ.

Το Bering Wingo είναι ένα 100% αδιάβροχο μπουφάν μοτοσυκλέτας κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ύφασμα Cordura, που προσφέρει εξαιρετική αντοχή στο σκίσιμο και την τριβή. Διαθέτει αναπνέουσα μεμβράνη BW® Tech1000, ο οποία παρέχει μέγιστη άνεση και αντοχή, αλλά και αφαιρούμενη θερμική επένδυση εσωτερικά, για ιδανική ρύθμιση της θερμοκρασίας το χειμώνα. Για την προστασία του αναβάτη φροντίζουν τα πιστοποιημένα CE προστατευτικά σε ώμους και αγκώνες, ενώ έχει και θέση για προστατευτικό πλάτης. Η γραμμή του είναι κανονική και έχει στρατηγικά τοποθετημένα ανακλαστικά σημεία που βοηθούν τους υπόλοιπους οδηγούν να αντιληφθούν την ύπαρξη του αναβάτη. Φέρει 2 εξωτερικές και 2 εσωτερικές τσέπες και θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.

Η τελική προθεσμία συμμετοχής είναι την Κυριακή 1 Απριλίου και ο νικητής θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα 2 Απριλίου στην ιστοσελίδα του Moto Accessories, παράλληλα με την ενημέρωσή του τηλεφωνικά και μέσω e-mail.
 
Καλή επιτυχία σε όλους!
 
Link για να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας ΕΔΩ
Link της σελίδας στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός