Ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού

Διαβάστηκε από 4153 αναγνώστες

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο μεγάλος διαγωνισμός του Moto Accessories με δώρο ένα κορυφαίο κράνος από τα Papastavrou Shops.

Κάθε προσδοκία ξεπέρασαν οι συμμετοχές στον μεγάλο διαγωνισμό του Moto Accessories με χιλιάδες αναβάτες από όλη την Ελλάδα να διεκδικούν το πανέμορφο κράνος Exo Combat της Scorpion από τα Papastavrou Shops. Ο τυχερός νικητής που θα αποκτήσει αυτό το κορυφαίο κράνος είναι ο:
 
  • Μιχαήλ Μιχαλαριάς από Αθήνα

Να θυμίσουμε ότι το Exo Combat είναι ένα modular κράνος, που σημαίνει ότι διαθέτει αφαιρούμενο σαγόνι και μπορεί από full face να μετατραπεί σε jet. Το εξωτερικό κέλυφος των ¾ είναι κατασκευασμένο από Polycarbonate και έχει εξελιχθεί σε αεροδυναμική σήραγγα προκειμένου να προσφέρει όσο το δυνατόν χαμηλότερα επίπεδα θορύβου, ενώ η πίσω αεροτομή κρατάει το κράνος σταθερό και βελτιστοποιεί τη ροή του αέρα.


Διαθέτει ανακλινόμενη φιμέ ζελατίνα και προηγμένο σύστημα εξαερισμού με ρυθμιζόμενους αεραγωγούς εμπρός και πίσω. Η εσωτερική αφαιρούμενη, υποαλλεργική επένδυση μπορεί να πλυθεί και είναι άνετη και ευχάριστη στο άγγιγμα. Το κλείσιμο του Exo Combat γίνεται με μικρομετρική πόρπη για ευκολία και ακρίβεια στη ρύθμιση.


Ευχαριστούμε θερμά τα Papastavrou Shops για την ευγενική χορηγία αυτού του μοναδικής σχεδίασης κράνους και φυσικά όλους όσους συμμετείχαν στο διαγωνισμό.

Tags: ΚΡΑΝΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός