Τα δώρα συνεχίζονται στο toofast!

Διαβάστηκε από 3112 αναγνώστες

Μπορεί οι γιορτές να τελείωσαν, αλλά τα δώρα συνεχίζουν να έρχονται από το toofast.gr. Δες πως θα αποκτήσεις το δικό σου.

Οι ανάγκες των αναβατών για ζεστασιά το χειμώνα είναι αυξημένες. Οι άνθρωποι του toofast το γνωρίζουν καλά και σας κάνουν δώρο ένα ζευγάρι ισοθερμικές κάλτσες με την αγορά οποιονδήποτε γαντιών. Οι μάλλινες κάλτσες Best Touch είναι η ιδανική λύση για ζεστά και στεγνά πόδια, αφού προσφέρουν μεγάλη θερμαντική ικανότητα και έχουν εσωτερική επένδυση. Χάρη στη μεγάλη τους ελαστικότητα είναι ιδιαίτερα άνετες και βοηθούν στο να αποφεύγονται οι κράμπες και οι τραυματισμοί, ενώ έχουν υποστεί αντιβακτηριδιακή επεξεργασία. Είναι κατάλληλες για άνδρες και γυναίκες και μπορούν να φορεθούν σε διάφορες δραστηριότητες, όπως οδήγηση μοτοσυκλέτας, πεζοπορία, σκι, ορειβασία και άλλες. Το ύψος τους είναι 28 εκατοστά και είναι one size για μέγεθος παπουτσιού από 40 έως 46. 



Αγόρασε σήμερα οποιοδήποτε ζευγάρι γάντια και πάρε δώρο αυτές τις ισοθερμικές χρήσιμες και αποτελεσματικές κάλτσες. Στο www.toofast.gr θα βρείς αξεσουάρ μοτοσυκλέτας και φυσικά τα πάντα για είδη ένδυσης αναβάτη, ώστε  είσαι εξοπλισμένος από την κορυφή μέχρι τα νύχια.  

Για περισσότερες πληροφορίες:

Λ. Βουλιαγμένης 583
Τηλ.: 210-9969793
www.toofast.gr
Facebook Page
 
Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 21:00
Σάββατο: 10:00 – 16:00

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός