Tourmax: Η Ιαπωνική απάντηση στα ανταλλακτικά

Διαβάστηκε από 28603 αναγνώστες

Δες τώρα γιατί η Tourmax αποτελεί πρότυπο υψηλής ποιότητας στον χώρο των ανταλλακτικών.

Με στόχο την διανομή μόνο ποιοτικών προϊόντων η εταιρεία Dimitriou Motoparts μετά από συνεργασία 20 χρόνων συνεχίζει ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Ιαπωνικής εταιρείας Tourmax. Η προσπάθεια για μεγάλη και συνεχή επάρκεια στα προϊόντα της Tourmax την καθιστά πλέον από τα μεγαλύτερα brands στα ανταλλακτικά μοτοσυκλέτας.

H Tourmax καλύπτει τα περισσότερα μέρη της μοτοσυκλέτας, από ηλεκτρικά και μηχανικά ανταλλακτικά όπως για παράδειγμα ανορθωτές, πολλαπλασιαστές, ηλεκτρονικές, πηνιοφόρους, ρελέ μίζας και TPS, μέχρι ανταλλακτικά που αφορούν τον κινητήρα, το καύσιμο, τη μετάδοση και τον συμπλέκτη όπως, αντλίες βενζίνης, κιτ επισκευής καρμπυρατέρ και ρουμπινέτου, ρουλεμάν, σετ για τις τρόμπες φρένου - συμπλέκτη, τσιμούχες πιρουνιού και πολλά άλλα. Όλα μπορείτε να τα βρείτε και μέσα από το ανανεωμένο και πλήρως ενημερωμένο site. Η αναζήτηση είναι πανεύκολη χάρη στα φίλτρα που σας επιτρέπουν να ψάξετε για προϊόντα μόνο για το μοντέλο που σας ενδιαφέρει.

Όλα τα προϊόντα της Tourmax κατασκευάζονται στην Ιαπωνία για περισσότερα από 25 χρόνια βάσει αυστηρών προδιαγραφών με στόχο την υψηλή ποιότητα, την αξιοπιστία και τη μεγάλη διάρκεια ζωής. Όχι μόνο καλύπτουν, αλλά ξεπερνούν τα στάνταρ των εργοστασιακών εξαρτημάτων  αποτελώντας έτσι την ιδανική επιλογή όταν έρθει η ώρα της αντικατάστασης. Όλη η γκάμα της Tourmax και άλλων κορυφαίων εταιρειών είναι άμεσα διαθέσιμη στη Dimitriou Motoparts.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Οδυσσέως 30, Θεσσαλονίκη, 54629
Τηλ.: 2310 535361
[email protected]
http://motopart.com.gr
Facebook Page

Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα  - Παρασκευή: 09:00 – 19:00
Σάββατο: 09:00 – 15:00

Διαβάστε ακόμα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός