Super custom... για supersport

Διαβάστηκε από 5511 αναγνώστες

Δες γιατί οι χειροποίητες εξατμίσεις της Dragon Exhaust είναι η καλύτερη επιλογή για τη supersport μοτοσυκλέτα σου.

Η αλλαγή της εξάτμισης είναι μια από τις πιο δημοφιλής βελτιώσεις για supersport μοτοσυκλέτες, αφού όχι μόνο βελτιώνεται ο ήχος και η εμφάνιση της μοτοσυκλέτας, αλλά αυξάνεται και η συνολική απόδοση του κινητήρα. Όμως, το σύστημα εξάτμισης επηρεάζει τον τρόπο λειτουργίας του κινητήρα και έχουν δαπανηθεί πολλές ώρες έρευνας και εξέλιξης προκειμένου να συνεργάζονται αρμονικά μεταξύ τους. Για το λόγο αυτό η  αντικατάσταση της εξάτμισης πρέπει να γίνεται από εξειδικευμένο προσωπικό που γνωρίζει τις ανάγκες των απαιτητικών κινητήρων του χρησιμοποιούνται σε supersport μοτοσυκλέτες.

Η Dragon Exhaust κατασκευάζει χειροποίητες εξατμίσεις από το 1979 και η πολύτιμη εμπειρία που έχει αποκτηθεί όλα αυτά τα χρόνια επιτρέπει στους τεχνικούς να γνωρίζουν σε βάθος τις απαιτήσεις αυτών των κινητήρων και να κατασκευάζουν συστήματα εξάτμισης για οποιαδήποτε supersport μοτοσυκλέτα. Επειδή το βάρος είναι πολύ σημαντικός παράγοντας σε αυτή την κατηγορία μοτοσυκλετών, οι εξατμίσεις κατασκευάζονται από υλικά όπως, τιτάνιο και ανθρακονήματα με στόχο τη μείωση του βάρους σε σχέση με την εργοστασιακή εξάτμιση. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι υψηλής ποιότητας, όπως ακριβώς αρμόζει σε μια μοτοσυκλέτα υψηλών επιδόσεων με στόχο την αποτελεσματικότητα και τη μεγάλη διάρκεια ζωής.

Αν θέλεις να κάνεις τη μοτοσυκλέτα σου μοναδική υπάρχει η δυνατότητα να τροποποιηθεί ο αριθμός των τελικών και το σημείο που αυτά θα τοποθετηθούν. Τέλος, δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τους ελέγχους ΚΤΕΟ, καθώς όλες οι εξατμίσεις είναι εναρμονισμένες με τους κανονισμούς ρύπων και θορύβου.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κηπουπόλεως 30, Αχαρναί 136 75
Τηλέφωνο: 210 51 49 989
E-mail: [email protected]
www.dragonexhaust.gr
Facebook Page

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός