Race Tech: Χειροποίητες εξατμίσεις που κάνουν τη διαφορά

Διαβάστηκε από 18057 αναγνώστες

Όταν το ζητούμενο είναι οι κορυφαίες επιδόσεις και η υψηλή ποιότητα, δεν έχεις παρά να επιλέξεις μια χειροποίητη εξάτμιση από την Παπαγιάννης Race Τech.

H Παπαγιάννης Race Τech δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς εδώ και πολλά χρόνια κατασκευάζει χειροποίητες εξατμίσεις που κοσμούν και βελτιώνουν κάθε είδους μοτοσυκλέτες, ενώ εξειδικεύεται στις πολύπλοκες κατασκευές. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής, η αξιοπιστία, η αντοχή στο χρόνο και φυσικά οι κορυφαίες επιδόσεις χαρακτηρίζουν κάθε σύστημα εξάτμισης που βγαίνει από τη Race Τech.



Όταν άλλοι ρίχνουν την ποιότητα και χρησιμοποιούν υλικά άγνωστης προέλευσης, οι τεχνικοί της Παπαγιάννης Race Τech απαντούν με ανθρακονήματα, τιτάνιο, νίκελ και ανοξείδωτα υλικά με κορυφαίο πάντα φινίρισμα. Μόνο έτσι ξεχωρίζεις στον απαιτητικό κόσμο της χειροποίητης εξάτμισης και πραγματοποιείς όσα υπόσχεσαι.



Η εταιρεία Παπαγιάννης Race Τech διαθέτει μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που μπορούν να εγγυηθούν την άριστη ποιότητα κατασκευής σε όλους τους τύπους των εξατμίσεων. Επίσης, φροντίζει να ανανεώνει συνεχώς τον μηχανολογικό εξοπλισμό της προσφέροντας στους πελάτες απόλυτη ακρίβεια ακόμα και στις πιο σύνθετες κατασκευές.



Για περισσότερες πληροφορίες:

Δ.Ο. Σκυλίτση 14-16-18 Πειραιάς
Τηλ.: 2104173504
E-mail: [email protected]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός