Dragon Exhaust: Η βελτίωση που χρειάζεται το παπί σου

Διαβάστηκε από 5467 αναγνώστες

Δες τώρα γιατί πρέπει να επιλέξεις την Dragon Exhaust αν θέλεις την καλύτερη χειροποίητη εξάτμιση για το παπί σου.

Τα παπιά είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στη χώρα μας και αποτελούν το καθημερινό μέσο μετακίνησης χιλιάδων αναβατών. Όχι άδικα, αφού προσφέρουν κορυφαία ευελιξία και χαμηλό κόστος κτήσης και συντήρησης. Μια από τις πιο συνηθισμένες βελτιώσεις που κάνουν οι ιδιοκτήτες είναι η αλλαγή της εξάτμισης, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πρόκειται για ένα εξάρτημα που επηρεάζει άμεσα τη λειτουργία του κινητήρα, οπότε τέτοιου είδους επεμβάσεις είναι καλό να γίνονται από εξειδικευμένους τεχνικούς.

Η Dragon Exhaust κατασκευάζει χειροποίητες εξατμίσεις από το 1979 και η πολύτιμη εμπειρία που έχει αποκτηθεί όλα αυτά τα χρόνια επιτρέπει στους τεχνικούς να γνωρίζουν σε βάθος τις απαιτήσεις ενός κινητήρα και να προτείνουν τις ιδανικότερες λύσεις. Όλες οι εξατμίσεις κατασκευάζονται ξεχωριστά για κάθε μοντέλο από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτα υλικά που αντέχουν στο πέρασμα του χρόνου και υπόσχονται αύξηση της ιπποδύναμης και της ροπής, μείωση του βάρους, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνουν την εμφάνιση και τον ήχο.

Οι αναβάτες μπορούν να επιλέξουν είτε ολόσωμη εξάτμιση, είτε μόνο τελικό, χωρίς να ανησυχούν για για τους ελέγχους ΚΤΕΟ, καθώς όλα τα προϊόντα είναι εναρμονισμένα με τους κανονισμούς ρύπων και θορύβου.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κηπουπόλεως 30, Αχαρναί 136 75
Τηλέφωνο: 210 51 49 989
E-mail: [email protected]
www.dragonexhaust.gr
Facebook Page       

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός