Parsotakis Racing: Συνώνυμο της βελτίωσης

Διαβάστηκε από 10028 αναγνώστες

Όταν κάποιος αναλαμβάνει την προετοιμασία αγωνιστικών μοτοσυκλετών, φαντάσου τι μπορεί να κάνει για τη δική σου.

Το προσωπικό της Parsotakis Racing Garage συμμετέχει ενεργά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας με την Parsotakis Racing Team που αναλαμβάνει την προετοιμασία αγωνιστικών μοτοσυκλετών καθώς και μοτοσυκλετών που προορίζονται για track days. Οι εξειδικευμένοι μηχανικοί παρέχουν από το 2014 ολοκληρωμένες υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής, ενώ η συνεχής εκπαίδευση μέσα από ειδικά τεχνικά σεμινάρια τους επιτρέπει να αναλαμβάνουν οποιοδήποτε δίκυκλο. Ότι, μοτοσυκλέτα κι αν έχετε μπορείτε να τους εμπιστευτείτε και να είστε απόλυτα σίγουροι για το αποτέλεσμα. Κάθε εργασία πραγματοποιείται με σεβασμό στην περιουσία σας και με στόχο το να επιστρέψει η μοτοσυκλέτα το συντομότερο στην κατοχή σας. Όσο δύσκολη ή πολύπλοκη κι αν είναι μια εργασία η Parsotakis Racing Garage μπορεί να την αναλάβει δίνοντας εγγύηση για το αποτέλεσμα. Επίσης, στον άρτια εξοπλισμένο χώρο της εταιρείας στο Αιγάλεω θα βρείτε ανταλλακτικά και αξεσουάρ που θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη.

Το πιο δυνατό σημείο της Parsotakis Racing Garage δεν άλλο από τη βελτίωση μοτοσυκλετών. Η τεχνογνωσία που έχει αποκτηθεί όλα αυτά τα χρόνια μέσα στις πίστες από τη φροντίδα αγωνιστικών μοτοσυκλετών, περνά και στην προσωπική του μοτοσυκλέτα. Οι τεχνικοί γνωρίζουν πολύ καλά πώς να κάνουν μια μοτοσυκλέτα να αποδίδει τα μέγιστα στο πιο απαιτητικό περιβάλλον, δηλαδή σε έναν αγώνα πανελλήνιου πρωταθλήματος. Έτσι, είναι σε θέση να γνωρίζουν τις ανάγκες μιας μοτοσυκλέτας και να προτείνουν τις πιο αποτελεσματικές και αξιόπιστες λύσεις βελτίωσης. Εμπιστευτείτε την Parsotakis Racing Garage και δείτε τις πραγματικές δυνατότητες της μοτοσυκλέτας σας.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Ιερά Οδός 301, Αιγάλεω, 12244
Τηλ: 210 240 1777
[email protected]
Facebook Page

Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα – Παρασκευή: 10:00 – 19:00
Σάββατο: 10:00 – 15:00

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

  • Φωτιάδης Κωνσταντίνος/νος

    Δεν έχω δώσει την άδεια να χρησιμοποιείται φωτογραφία εμού και της μοτοσυκλέτας μου, για διαφημιστικούς λόγους; Επιφυλάσσομαι για τα νόμιμα δικαιώματά μου!

      1

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός