Δωρεάν έλεγχος μοτοσυκλέτας και 30% έκπτωση σε γνήσια ρούχα!

Διαβάστηκε από 2687 αναγνώστες

Η Harley Davidson Θεσσαλονίκης προσφέρει 30% έκπτωση σε όλα τα αυθεντικά είδη ρουχισμού, σε όσους κάνουν το service της αγαπημένης τους Harley στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο της.

Ο χειμώνας τελείωσε κι επίσημα και είσαι πανέτοιμος για νέες περιπέτειες με τη Harley σου, όμως είσαι σίγουρος ότι και η μοτοσυκλέτα σου είναι ετοιμοπόλεμη; Κλείσε σήμερα ένα ραντεβού για δωρεάν έλεγχο 20 σημείων, ώστε να είσαι σίγουρος ότι θα απολαύσεις κάθε διαδρομή με άνεση, ασφάλεια και χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις. Η Harley Davidson παρέχει υπηρεσία δωρεάν μεταφοράς στο συνεργείο σε περίπτωση που η μοτοσυκλέτα έχει ακινητοποιηθεί λόγω βλάβης ή αν απλά δεν έχεις χρόνο για μετακινήσεις.

Και αφήσαμε το πιο σημαντικό για το τέλος. Όσο οι εξειδικευμένοι τεχνικοί περιποιούνται την αγαπημένη σου Harley, εσύ μπορείς να επιλέξεις μέσα από μια μεγάλη γκάμα από αυθεντικά είδη ρουχισμού και να τα αποκτήσεις με έκπτωση 30%.

Αν είσαι λοιπόν σε φάση προετοιμασίας για την άνοιξη που μόλις μπήκε, επωφελήσου από αυτή τη μοναδική προσφορά και φρόντισε όχι μόνο τη μοτοσυκλέτα, αλλά και τον εαυτό σου.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Μακεδονίας 10, Μενεμένη
Τ.Κ.: 54628, Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310700707
harley-davidson-thessaloniki.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός