Μέτρησε και βελτίωσε την απόδοση του κινητήρα σου

Διαβάστηκε από 5495 αναγνώστες

Το δυναμόμετρο είναι ο απόλυτος κριτής της ιπποδύναμης μιας μοτοσυκλέτας. Μπορείς κι εσύ να μάθεις την ακριβή απόδοση του κινητήρα σου και να τον κάνεις να αποδίδει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στην MRC Κ. Μάντης μπορείτε να δυναμομετρήσετε τη μοτοσυκλέτα στο τελευταίας τεχνολογίας δυναμόμετρο της FUCHS που είναι εγκεκριμένο από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές, όπως Suzuki, Honda, Yamaha και άλλους. Μετράει με ακρίβεια ιπποδύναμη και ροπή στον τροχό χωρίς να μπορεί να δεχτεί «παρεμβάσεις». Επίσης, είναι ένα βασικό εργαλείο που ελέγχει το αποτέλεσμα μιας βελτίωσης, την κατάσταση του κινητήρα, την ποιότητα της καύσης και άλλα. Το εξειδικευμένο προσωπικό μπορεί, με τη χρήση ειδικών εργαλείων, να αλλάξει τη χαρτογράφηση του εγκεφάλου και να κάνει τον κινητήρα σας να αποδίδει την μέγιστη ιπποδύναμη.

Επίσης, πάνω στο δυναμόμετρο με τον καυσαναλυτή  και με ειδικά εργαλεία, μπορεί να γίνει διάγνωση προβλημάτων που είναι αδύνατον να διαγνωστούν στον δρόμο. Ο καυσαναλυτής, δίνει πραγματικά δεδομένα για την καύση του κινητήρα και βοηθάει τα μέγιστα στην σωστή του ρύθμιση. Το δυναμόμετρό της MRC Κ. Μάντης  εμπιστεύονται πολλοί  Έλληνες αγωνιζόμενοι, όπως οι Γ. Μπούστας, Μ. Κουτσουμπός, Μ. Παπαγεωργίου και άλλοι, αλλά και πελάτες που βελτιώνουν την μοτοσυκλέτα τους και θέλουν να δουν την πραγματική κατάσταση του κινητήρα , ή απλά θέλουν να επιβεβαιώσουν ότι η μοτοσυκλέτα που πρόκειται να αγοράσουν είναι σε καλή λειτουργική κατάσταση.

Κλείστε σήμερα ένα ραντεβού για δυναμομέτρηση, για να βιώσετε κι εσείς τα οφέλη ενός σύγχρονου δυναμόμετρου. Παρέχονται ειδικές τιμές σε λέσχες, clubs, αγωνιζόμενους και συνεργεία.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Συνεργείο
Λ. Μεσογείων 46  Αμπελόκηποι, 11527
Τηλ & Fax: 2107487092

Κέντρο ανταλλακτικών
Λ. Μεσογειων 44 Αμπελόκηποι, 11527
Τηλ & Fax: 2107487092

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός