Moto Iliopoulos: 30 χρόνια εμπειρίας

Διαβάστηκε από 6034 αναγνώστες

Εμπιστεύσου το service της μοτοσυκλέτας σου στα χέρια των ειδικών.

Για περισσότερα από 30 χρόνια η Moto Iliopoulos προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που αφορούν την επισκευή, τη συντήρηση ή τη βελτίωση των μοτοσυκλετών. Αυτή η εμπειρία, είναι που εξασφαλίζει τη σιγουριά που χρειάζεσαι για την αγαπημένη σου ή οποία θες να βρίσκεται πάντα και στο κατάλληλο περιβάλλον. Στις ανανεωμένες  εγκαταστάσεις που λειτουργεί τα τελευταία χρόνια στην οδό Καλλιρρόης 91 σε χώρο που ξεπερνά τα 300 τ.μ., ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος και η ομάδα του συνεχίζουν να είναι πάντα ψηλά στις προτιμήσεις των πιστών πελατών της αλλά και να κερδίζουν συνεχώς νέους.

Ο άρτια εξοπλισμένος χώρος επισκευής και συντήρησης μοτοσυκλετών και scooter - όπου μεταξύ άλλων παρέχεται και υπηρεσία γρήγορης συντήρησης (Quick Service) ώστε να πραγματοποιείται άμεσα αλλαγή λαδιών - φίλτρο λαδιού -  συνδυάζεται με τον φιλόξενο και άνετο χώρο υποδοχής και αναμονής πελατών.
 
Για την ταχύτερη δυνατή κάλυψη κάθε ανάγκης υπάρχει μεγάλο στοκ από διαθέσιμα αναλώσιμα, ενώ το κατάστημα διαθέτει επίσης ανταλλακτικά και ελαστικά. Έτσι, οποιαδήποτε εργασία συντήρησης, επισκευής ή φανοποιείας κι αν χρειάζεται η μοτοσυκλέτα ή το scooter σου, οι μηχανικοί μπορούν να την πραγματοποιήσουν άμεσα. Για τους απαιτητικούς αναβάτες που ζητούν βελτιωμένες επιδόσεις σε κάθε τομέα, η Moto Iliopoulos προσφέρει λύσεις με προϊόντα από τους μεγαλύτερους οίκους και πάντα με γνώμονα την αξιοπιστία και τη σωστή λειτουργία που κάνουν την οδήγηση μοτοσυκλέτας απολαυστική.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Καλλιρρόης 91, Νέος Κόσμος
Τηλ.: 210 9230503
Facebook

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα: 09:00 – 17:00
Τρίτη – Παρασκευή: 08:00 – 17:00
Σάββατο – Κυριακή: Κλειστά

Διαβάστε ακόμα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός