PADDOCK 512

    Διαβάστηκε από 5944 αναγνώστες

    Τι πρέπει να ελέγξει ο αναβάτης πριν ξεκινήσει για διακοπές με τη μοτοσυκλέτα του;

    PADDOCK 512: Ο αναβάτης μπορεί καταρχήν να κάνει ένα οπτικό έλεγχο της μοτοσυκλέτας του μήπως και παρατηρήσει κάτι περίεργο. Από εκεί και μετά το τι μπορεί να κάνει, επισκευάσει – συντηρήσει, ο κάθε ένας στην μοτοσυκλέτα του είναι καθαρά θέμα γνώσεων και ικανοτήτων. Καλό θα είναι εάν παρατηρήσει κάτι διαφορετικό ή παράξενο στην μοτοσυκλέτα του να απευθυνθεί στο συνεργείο που έχει αναλάβει την συντήρηση της μοτοσυκλέτας του.


    Πως επηρεάζουν τη μοτοσυκλέτα οι υψηλές θερμοκρασίες;

    PADDOCK 512: Η υψηλή θερμοκρασία ταλαιπωρεί μοτοσυκλέτα και αναβάτη. Οι υψηλές θερμοκρασίες δοκιμάζουν κινητήρα, αναρτήσεις, φρένα και λάστιχα.


    Τι πρέπει να έχει μαζί του κάποιος που ξεκινάει για ένα μεγάλο ταξίδι με μοτοσυκλέτα;

    PADDOCK 512: Ξεκινώντας ένα μεγάλο ταξίδι πρέπει να οργανώσουμε τα πράγματα που μπορεί να χρειαστεί η μοτοσυκλέτα, ανάλογα τον προορισμό μας, της απόστασης που θα διανύσουμε, του εδάφους που θα συναντήσουμε. Aλλα πράγματα θα χρειαστεί μια μοτοσυκλέτα που θα ταξιδέψει στην Ευρώπη και άλλα για ένα ταξίδι στην Ασία. Ένα – δυο πραγματάκια που θα χρειαστούν σίγουρα είναι:  το σετ εργαλείων της μοτοσυκλέτας, ένα κιτ επισκευής ελαστικών, ένα σπρέυ αλυσίδας.


    Ποια σημεία της μοτοσυκλέτας υποφέρουν το καλοκαίρι και πώς μπορούμε να τα βοηθήσουμε;

    PADDOCK 512: Ψυκτικό υγρό που έχει παλιώσει και έχει χάσει την ψυκτική του ικανότητα επιβαρύνει ακόμα περισσότερο την κατάσταση. Τα παλιά λάδια «σπάνε» εύκολα με αποτέλεσμα την μη ικανοποιητική λίπανση του κινητήρα. Η αντικατάσταση των παλιών υγρών και φθαρμένων – πολυκαιρισμένων ελαστικών μερών της μοτοσυκλέτας, όπως σωληνάκια βενζίνης, επιβάλλεται.


    Τι πρέπει να ελέγξουμε όταν γυρίσουμε από τις διακοπές;

    PADDOCK 512: Οπωσδήποτε επίσκεψη στο συνεργείο, για την προετοιμασία της μοτοσυκλέτας για την καθημερινή χρήση της, βάση της κατάστασης της, των χιλιομέτρων που διένυσε κτλ.


    Χρειάζεται να επισκεφτούμε κάποιο εξουσιοδοτημένο συνεργείο πριν ή μετά τις διακοπές και γιατί;

    PADDOCK 512: Μια σωστά συντηρημένη μοτοσυκλέτα, θα χρειαστεί ένα απλό έλεγχο από το εξουσιοδοτημένο συνεργείο που την παρακολουθεί. Εάν κάποιο προγραμματισμένο σέρβις πλησιάζει, προτιμάμε να το κάνουμε πριν τις διακοπές, όχι όμως τελευταία μέρα πριν φύγουμε. Το σέρβις θα πρέπει να πραγματοποιηθεί τουλάχιστον 1 εβδομάδα νωρίτερα ώστε η μοτοσυκλέτα να κυκλοφορήσει πριν κάνει κάποιο ταξίδι. Τα ίδια ισχύουν και μετά την επιστροφή από ταξίδι.


    Για περισσότερες πληροφορίες:

    PADDOCK 512

    Λ. Μεσογείων 512 – 514, Αγία Παρασκευή, 15342
    Τηλ.: 210 6011555
    www.paddock512.gr

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

    ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

    Ελεύθερο Κείμενο
    Κατηγορία/Υποκατηγορία
    Τιμή από
    Τιμή έως
    Εργοστασιακός Κωδικός