Κακά νέα για τον Νεοζηλανδό αστέρα των αγώνων.

Bruce Anstey: Διαγνώστηκε με πολλαπλούς όγκους

Πολύ άσχημα τα νέα για την υγεία του Νεοζηλανδού αγωνιζόμενου… Διαβάστε λεπτομέρειες.

Δυστυχώς ο Bruce Anstey αντιμετωπίζει το χειρότερο σενάριο, όσον αφορά την υγεία του. Ο 48χρονος Νεοζηλανδός αγωνιζόμενος βασανίζεται από τον καρκίνο, γεγονός που θα τον οδηγήσει εντελώς εκτός δράσης για ολόκληρο το 2018.

Ο Anstey διαγνώστηκε με πολλαπλούς όγκους στους πνεύμονές του και έναν στην σπονδυλική του στήλη, ενώ οι γιατροί εντόπισαν και έναν θρόμβο στον έναν από τους δύο πνεύμονες. Το κακό είναι ότι ο Anstey αντιμετωπίζει για δεύτερη φορά την επάρατη νόσο, καθώς το 1995 νόσησε από καρκίνο στα γεννητικά όργανα, τον οποίο όμως τότε ξεπέρασε.

Τα νέα δημοσιοποίησε η επί σειρά ετών σύντροφος του Anstey, Anny Ramsey, με μία ανάρτηση στο Facebook: «Δυστυχώς, ο Brucey είναι άρρωστος. Έχει πολλαπλούς όγκους στους πνεύμονες, έναν στην σπονδυλική στήλη και έναν θρόμβο, που χειροτερεύει ακόμα περισσότερο την κατάσταση. Αμφιβάλλω σοβαρά ότι ο Bruce θα συμμετέχει σε οποιονδήποτε αγώνα φέτος, αν και ο ίδιος δεν θέλει να το αποκλείσει! Περιμένει το σχέδιο θεραπείας του η οποία θα ξεκινήσει σύντομα. Θα προσπαθώ να σας κρατάω ενήμερους»

Εμείς ευχόμαστε στον Anstey καλή και οριστική ανάρρωση από αυτή την καταστροφική ασθένεια.