Ducati Scrambler Full Throttle - Oμορφιά και στυλ στο full

Ducati Scrambler Full Throttle - Oμορφιά και στυλ στο full
6 Φωτογραφίες »

- Σχεδίαση και αισθητική που μαγνητίζει.
- Τεχνολογία λίγο παραπάνω από ότι θα φανταζόμασταν σε ένα scrambler μοντέλο.
Ζωηρότατος κινητήρας με 0-100km/h στα 4,2 δευτερόλεπτα.
- 2,53 ίπποι για κάθε κιλό.

DUCATI: Δες την νέα Hypermotard 698 Mono!

Σχεδίαση και αισθητική που μαγνητίζει

Η νέα Ιταλίδα από το εργοστάσιο της Ducati που ακούει στο όνομα Scrambler Full Throttle, έρχεται πιο όμορφη από ποτέ. Όσο σχολαστικά και να την κοιτάξεις, όσο κοντά της και να πας, η προσοχή που έχουν δώσει οι Ιταλοί σε όλες της τις λεπτομέρειες είναι αδιαμφησβήτητη …ίσως και λίγο παραπάνω. Θες από την ποιότητα και τον συνδυασμό των χρωμάτων; Θες από το πώς έχουν δέσει αρμονικά τα μέταλλα με τα πλαστικά; Θες να δεις πως γίνεται μια απλή τετραγωνισμένη TFT οθόνη να γίνει όμορφη;Θες να δεις πως μπορεί να μπει ένα τεράστιο Χ μπροστά από το LED φωτιστικό και να μάθεις τι εστί έρωτας από την πρώτη ματιά;  Θες να δεις πως γίνεται σωστά το πάντρεμα ρετρό και σύγχρονης αισθητικής; Δες αυτή τη μοτοσυκλέτα-σεμινάριο. Ο αριθμός 62 πίσω , κάτω από τη σέλα, σηματοδοτεί την χρονιά 1962 που βγήκε το πρώτο Scramblerστην παραγωγή. Τέλος, το τελικό της Termignoni. Ένα κόσμημα από μέταλλο και ανθρακόνημα.

Τεχνολογία λίγο παραπάνω από ότι θα φανταζόμασταν σε ένα scrambler μοντέλο

Το Scrambler Full Throttle έρχεταιμετεχνολογικά καλούδια κάθε λογής για ασφαλέστερη, άνετη και πιο σπορ οδήγηση. Εξοπλίζεται με μια TFTοθόνη 4,3 ιντσών με multimedia σύστημα της Ducati, συνδέεται με κινητό, έχει ride by wire λειτουργία γκαζιού, όλα τα φώτα είναι LED, διαθέτει κάτω από το κάθισμα θύρα USB, βάλανε και ένα quickshifter δύο κατευθύνσεωνγια πιο smooth αλλαγές ταχυτήτων. Ο κινητήραςέχει 2 riding modes, ROAD και SPORT, traction control με 4 διαφορετικές διαβαθμίσεις παρέμβασης, το οποίο απενεργοποιείται και εντελώς. Φυσικά έχει ABS της Bosch, αλλά εδώ βρίσκουμε και cornering ABS, αυξάνοντας την ασφάλεια και στις στροφές.

Ζωηρότατος κινητήρας με 0-100km/h στα 4,2 δευτερόλεπτα

Το νέο scrambler έρχεται με έναν αερόψυκτο, τετράχρονο, 2κύλινδρο, 803cc κινητήρα,L 90 μοιρών, έχοντας κρατήσει την παραδοσιακή Desmodromic τεχνολογία 2 βαλβίδων ανά κύλινδρο. Το σύνολο παράγει 73 ίππους στις 8250 στροφές και 65,2 Nmστις 7000με κόκκινα στις 9200. Τελική ταχύτητα βλέπουμε στα 193km/h. 0-100km/h έρχονται σε μόλις 4,2 δευτερόλεπτα, γεγονός που σε τεστ που είχαμε πραγματοποιήσει, ήταν γρηγορότερο και από μοτοσυκλέτες ακόμα και μεγαλύτερου κυβισμού. Η μέση κατανάλωση ανέρχεται στα 5,9λ/100χιλ και η μέση αυτονομία τα 209 χιλιόμετρα.

2,53 ίπποι για κάθε κιλό.

Το σύνολο έρχεται 4 κιλά ελαφρύτερο από το προηγούμενο μοντέλο, δηλαδή 170 στεγνό και 185 γεμάτο με τα υγρά του. Η αναλογία ίππων ανά κιλό είναι 2,53.Το τιμόνι έχει χαμηλώσει επίσης κάποια εκατοστά και αυτό βοηθάει αρκετά στην πιο άνετη και σπορ οδήγηση. Το ντεπόζιτο είναι χωρητικότητας 13,5 λίτρων. Φοράει αναρτήσεις της Kayaba με διαδρομές στα 150mm, με την μπροστά να είναι ανεστραμμένο πιρούνι και η πίσω να έχει και δυνατότητα ρύθμισης της προφόρτισης. Τετραπίστονη δαγκάνα με μονό δίσκο 330mmμπροστά και μονοπίστονη με 245mm δίσκο πίσω.Οι ζάντες είναι 18 μπροστά και 17 πίσω και φοράει λάστιχα Pirelli MT 60 RS. Το ύψος της σέλας είναι στα 795mm, αλλά εδώ έχουμε και επιλογή διαφορετικού ύψους σέλας το χαμηλό στα 780mm και το ψηλό στα 810mm. Το μεταξόνιο ανέρχεται στα 1447mm.
Η τιμή του Ducati Scrambler Full Throttle ανέρχεται στα 13,600€.