KTM 1390 Super Adventure S Evo: 173 άλογα με ημι-ενεργητικές και αυτόματο κιβώτιο!

KTM 1390 Super Adventure S Evo: 173 άλογα με ημι-ενεργητικές και αυτόματο κιβώτιο!
7 Φωτογραφίες »

Κινητήρας 1350cc με 173 ίππους και 145Nm ροπής
Βελτιωμένο πλαίσιο με ημι-ενεργητικές αναρτήσεις
Adaptive Cruise Control και νέος πίνακας οργάνων
Νέος σχεδιασμός αλλά δύο ―κλασικά για ΚΤΜ― χρώματα

KTM: 390 DUKE 2024 Αποκτήστε το στο δίκτυο ΚΤΜ

Κινητήρας 1350cc με 173 ίππους και 145Nm ροπής

Η νέα KTM 1390 Super Adventure S Evo διαθέτει έναν αναβαθμισμένο κινητήρα με κυβισμό αυξημένο από 1300cc σε 1350cc, παράγοντας 173 ίππους και 145Nm ροπής. Αυτή η αύξηση ισχύος δίνει στη μοτοσυκλέτα τη δυνατότητα να είναι μία από τις πιο αγωνιστικές adventure μοτοσυκλέτες της αγοράς. Η KTM έχει ενσωματώσει νέες τεχνολογίες για βελτιωμένη απόδοση, όπως σύστημα μεταβλητού χρονισμού των βαλβίδων με εκκεντροφόρους που βελτιώνουν τη ροπή στις χαμηλές στροφές και αυξάνουν την απόδοση στις υψηλές. Επιπλέον, η 1390 Super Adventure S Evo διαθέτει το καινοτόμο σύστημα Automated Manual Transmission (AMT), που προσφέρει αυτόματο έλεγχο των ταχυτήτων, διατηρώντας ταυτόχρονα τον έλεγχο και την ακρίβεια ενός χειροκίνητου κιβωτίου. Το AMT παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο αγωνιστικό πρωτάθλημα Red Bull Erzbergrodeo, κάνοντάς το μια από τις πιο σημαντικές τεχνολογικές καινοτομίες της KTM.
 

Βελτιωμένο πλαίσιο με ημι-ενεργητικές αναρτήσεις

Η KTM έχει επικεντρωθεί στη βελτίωση της ακαμψίας του πλαισίου της 1390 Super Adventure S Evo, προσφέροντας έτσι καλύτερο χειρισμό και μεγαλύτερη σταθερότητα στην πίστα και στο δρόμο. Το νέο πλαίσιο συνοδεύεται από πιο άνετη θέση οδήγησης, με σέλα χαμηλότερη κατά 8mm και φαρδύτερη κατά 10mm. Η αλλαγή αυτή στοχεύει στη βελτίωση της εργονομίας και της άνεσης κατά τη διάρκεια μεγάλων διαδρομών. Επιπλέον, η μοτοσυκλέτα έρχεται με ανανεωμένη ανάρτηση Semi-Active Technology (SAT), η οποία έχει τελειοποιηθεί για πιο ακριβή απόσβεση των κραδασμών και καλύτερη ανταπόκριση σε δύσκολες συνθήκες. Οι αισθητήρες Pulse Width Modulation (PWM) εξασφαλίζουν σταθερή συμπεριφορά της ανάρτησης σε υψηλές ταχύτητες.
 

Adaptive Cruise Control και νέος πίνακας οργάνων

Η KTM 1390 Super Adventure S Evo είναι εξοπλισμένη με προηγμένες τεχνολογίες που αυξάνουν τόσο την ασφάλεια όσο και την ευχρηστία. Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της είναι το νέο σύστημα Adaptive Cruise Control, το οποίο ενσωματώνει Brake Assistance, Collision Warning και Distance Warning. Αυτό το σύστημα βοηθά στην αποφυγή ατυχημάτων και τη διατήρηση ασφαλούς απόστασης από τα προπορευόμενα οχήματα. Παράλληλα, η νέα οθόνη αφής με τεχνολογία TFT προσφέρει εύκολη πλοήγηση στα μενού και δυνατότητα πρόσβασης σε όλες τις πληροφορίες της μοτοσυκλέτας. Το ταμπλό είναι τοποθετημένο κάθετα και παρέχει καλύτερη ανάγνωση των δεδομένων κατά την οδήγηση. Αυτά τα χαρακτηριστικά ασφαλείας και τεχνολογίας προσθέτουν στην εμπειρία του αναβάτη, καθιστώντας την οδήγηση πιο ασφαλή και άνετη.
 

Νέος σχεδιασμός αλλά δύο ―κλασικά για ΚΤΜ― χρώματα

Εκτός από τις τεχνολογικές αναβαθμίσεις, η KTM 1390 Super Adventure S Evo έρχεται με τη νέα αισθητική προσέγγιση της εταιρείας που βρίσκει εφαρμογή στην αεροδυναμική σχεδίαση, στη σέλα και στα LED φωτιστικά σώματα. Το νέο σώμα της μοτοσυκλέτας είναι πιο αεροδυναμικό και επιτρέπει καλύτερη απόδοση τόσο στις ασφάλτινες όσο και στις off-road διαδρομές. Ο ανασχεδιασμός του φέρινγκ και της ζελατίνας προσφέρει βελτιωμένη προστασία από τον αέρα, ενώ η μοτοσυκλέτα διαθέτει νέους αποθηκευτικούς χώρους που είναι πιο πρακτικοί για μακρινές αποστάσεις. Η 1390 Super Adventure S Evo είναι διαθέσιμη σε δύο χρωματικές επιλογές: την πορτοκαλί-μαύρη και τη μαύρη-λευκή-πορτοκαλί, προσφέροντας έτσι επιλογές που καλύπτουν διαφορετικές αισθητικές προτιμήσεις.