Νέα υπερσπάνια KTM Brabus 1300 R

Νέα υπερσπάνια KTM Brabus 1300 R
3 Φωτογραφίες »

- Περιορισμένη παραγωγή μόλις 290 κομματιών.
- Ανανεωμένη επιθετική εμφάνιση .
- 180 ίπποι σε naked μοτοσικλέτα. Ακραίες Επιδόσεις.
- Τιμή για λίγους και βιαστικούς.

KTM: 390 DUKE 2024 Αποκτήστε το στο δίκτυο ΚΤΜ

Περιορισμένη παραγωγή μόλις 290 κομματιών

Η KΤΜ ένωσε τις δυνάμεις της με την Brabusγια να βελτιώσουν και ίσως και να ομορφύνουν κι άλλο την 1300 Duke. Ανακοινώθηκε ότι βγήκαν μόνο 290 μοντέλα με αυτό το όνομα και αυτή η χάρη. Μάλιστα χώρισαν τον αριθμό στην μέση, κάνοντας τα 145 μαύρα και τα άλλα 145 γκρι, με ονομασίες super black και stealth grey αντίστοιχα.

Ανανεωμένη επιθετική εμφάνιση

Ως γνωστόν , όπου βάζει το χεράκι της η Brabus, τα αποτελέσματα δεν απογοητεύουν. Πόσο μάλλον αν η βάση που δουλεύει είναι ήδη μια πολύ όμορφη και επιθετική μηχανή. Το αποτέλεσμα; Εκρηκτικό! Θέλεις carbonλεπτομέρειες; Θες φτερά που διορθώνουν την αεροδυναμική του συνόλου; Θες νέα άλλα φωτιστικά και εξάτμιση; Ζάντες θα τις αφήναν ιδίες; Τα έχει όλα και τα έχει και σωστά κατανεμημένα. Όπου πρέπει , όσο πρέπει. Ισορροπεί τέλεια ανάμεσα σε μηχανή επιδόσεων και έκθεμα σε μουσείο.

180 ίπποι σε naked μοτοσικλέτα. Ακραίες Επιδόσεις.

Φυσικά όταν έχουμε να κάνουμε με μια μοτοσικλέτα  KTM 1300 κυβικών, με V-twin κινητήρα, που έχει βάλει το χεράκι της η Brabus, μπορούμε να περιμένουμε με σιγουριά επιδόσεις. Έχουμε και λέμε λοιπόν: 180 ίπποι με 14.2 κιλά ροπής. Στα φρένα έχουμε τα κορυφαία 4πίστονα Brembo Stylema Monobloc μπροστά και 2πίστονα πίσω. Ανάρτηση της WP μπρος και πίσω. Ο κινητήρας διαθέτει 5 προγράμματα με χαρτογραφήσεις , όπως Street, Sport, Rain, Performance και Track.

Τιμή για λίγους και βιαστικούς

Όπως καταλαβαίνουμε μια τέτοια μοτοσικλέτα ,κάθε άλλο παρά φθηνή δεν θα ήταν. Λαμβάνοντας υπόψη την σπανιότητα, το μοντέλο, τα κυβικά, το είδος, τις μάρκες που αναμείχτηκαν, η τελική τιμή της φτάνει τις £36.999 στην Αγγλία, δηλαδή  44,385 ευρώ.
Ωστόσο υπάρχει και μια 1300 ΅MasterpieceΆ Edition, η οποία κοστίζει £43,990, δηλαδή 52,772 ευρώ. Δε χρειάζεται να μας ρίχνει, αλλά ούτε να μας φτιάχνει αυτό το γεγονός, γιατί όλα τα μοντέλα έχουν ήδη προπωληθεί.