Εξατμίσεις κατά...φαντασίαν

Διαβάστηκε από 7395 αναγνώστες

Οι παλαιότεροι τις θυμούνται με το όνομα Spring στις αρχές της δεκαετίας του 80. Από το 1998 νέα υλικά, νέα τεχνολογία, νέες εγκαταστάσεις και νέο αίμα, έφεραν αλλαγές που επέβαλλαν την νέα ονομασία, Dragon Exhaust (by Spring).

Μια Ελληνική βιοτεχνία – οικογενειακή επιχείρηση, που κόντρα στις δύσκολες εποχές που βιώνουμε, προσπαθεί και δημιουργεί νέα προϊόντα, με νέα υλικά και τεχνολογία για σχεδόν όλες τις ανάγκες της Ελληνικής αγοράς και γιατί όχι, με λίγη βοήθεια και για τις αγορές του εξωτερικού.

Η ενασχόληση με τις εξατμίσεις ξεκίνησε το 1979, κατασκευάζοντας στην αρχή εξατμίσεις αυτοκινήτων, αλλά το πάθος μας για τη μοτοσυκλέτα σιγά-σιγά μας οδήγησε, από το 1988, αποκλειστικά στην κατασκευή χειροποίητων ολοκληρωμένων συστημάτων εξάτμισης και τελικών, για μοτοσικλέτες.

Η γκάμα των προϊόντων, μπορεί να καλύψει σχεδόν όλες τις μοτοσυκλέτες τις Ελληνικής αγοράς από τις αρχές της δεκαετίας του 1970 μέχρι τα μοντέλα του σήμερα, με ολοκληρωμένα συστήματα και τελικά εξατμίσεων, ειδικά για όλα τα Best–Seller μοντέλα των δεκαετιών 80 και 90.

Όλες οι κατασκευές είναι 100% χειροποίητες, κατασκευασμένες από ανοξείδωτο ατσάλι, υπάρχει όμως η δυνατότητα κατασκευής προϊόντων και από άλλα υλικά όπως τιτάνιο και ανθρακόνημα. Αποκλειστικότητα της εταιρίας είναι όλη η διαδικασία της σχεδίασης, της εξέλιξης και της κατασκευής των προϊόντων, αλλά θεωρούμε ότι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι οι custom κατασκευές προϊόντων από κορυφαία υλικά σύμφωνα με το μοντέλο, την κατηγορία, τις επιθυμίες και απαιτήσεις των πελατών.

Όλα τα προϊόντα Dragon Exhaust, παρουσιάζουν ευκολία στην πρόσβαση αλλά και την κατασκευή τους, ενώ είναι εναρμονισμένα με τους κανονισμούς, χωρίς να σας προκαλούν πρόβλημα με τους ελέγχους του ΚΤΕΟ. Η εταιρία προσφέρει προϊόντα που είναι προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις των πελατών και είναι συνυφασμένα με τη μοναδικότητα και τη σωστή λειτουργία.

Με δίκτυο αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα, με γκάμα προϊόντων που καλύπτει όλες τις μοτοσυκλέτες, από «παπί» και scooter, μέχρι ATV και σύγχρονες Superbike, η Ελληνική Dragon Exhaust  Made in Greece, Hand made Exhaust, ανταποκρίνεται στην εμπιστοσύνη των μοτοσικλετιστών  για  40 χρόνια!

Πληροφορίες στο τηλ. 2105149989 και στο http://www.dragonexhaust.gr/

 


 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός