Wolf Racing και για βελτίωση τροχών

Διαβάστηκε από 4221 αναγνώστες

Η Wolf Racing είναι στο πλευρό των φίλων της περιπέτειας και πλέον διαθέτει στη γκάμα της τα προϊόντα της κορυφαίας Haan.

Η Haan Wheels έχει έδρα την Ολλανδία και ειδικεύεται στην συναρμολόγηση και κατασκευή τροχών, ανοξείδωτων ακτινών, κέντρων τροχών και στεφανιών της κορυφαίας EXCEL. Το όνομά της είναι γνωστό παγκοσμίως, αφού είναι η πρώτη επιλογή πολλών αγωνιζόμενων που τρέχουν σε πανευρωπαϊκά και όχι μόνο πρωταθλήματα. Δεν είναι λοιπόν τυχαίο που η Wolf Racing επέλεξε να εισάγει και να διαθέσει στην Ελληνική αγορά τα προϊόντα της Haan. Στο κατάστημά τους θα βρείτε κέντρα και ανοξείδωτες ακτίνες για όλα τα εξειδικευμένα motocross, supermoto, enduro και flat track μοντέλα, καθώς και για πολιτικές μοτοσυκλέτες, όπως Honda Africa Twin / Transalp, KTM 950-990 Adventure,Yamaha XT - Tenere, Kawasaki KLE και άλλα, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Το έμπειρο προσωπικό της Wolf Racing εξειδικεύεται στον τομέα της βελτίωσης αναρτήσεων, κινητήρα, πλαισίου και πλέον μπορείτε να απευθυνθείτε σε εκείνους για ότι αφορά τους τροχούς της μοτοσυκλέτας σας.  Η τεχνογνωσία που έχει αποκτηθεί μέσα από την εμπλοκή στους αγώνες και την προετοιμασία αγωνιστικών μοτοσυκλετών, εγγυάται την άριστη εξυπηρέτηση του πελάτη και την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Λεωφόρος Μεσογείων 235
Τ.Κ. 15451, Αθήνα
Τηλ.: 2106741010, 6977918180
www.wolf-racing.gr

Tags: ΖΑΝΤΕΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός