Όλα τα νέα ανοικτά κράνη της Zeus αποκλειστικά στο κατάστημα Πατμανίδης Α.Ε.!

Ασφάλεια με στυλ και οικονομία!

Η καθημερινότητά σου περιλαμβάνει πολλά χιλιόμετρα με το δίκυκλο; Εξοπλίσου τώρα με ένα από τα ανοιχτά κράνη της Zeus χωρίς να πληρώσεις πολλά και χωρίς κανένα συμβιβασμό στην ποιότητα και...πήγαινε στην μάχη με το σωστό κράνος!

Η καθημερινότητα χιλιάδων αναβατών στην Ελλάδα περιλαμβάνει άπειρα χιλιόμετρα με δίκυκλο στην πόλη, μια πραγματική «ζούγκλα» κινδύνων στους ξέφρενους ρυθμούς του σήμερα. Συνεπώς, η σωστή προστασία του αναβάτη είναι ζωτικής σημασίας, χωρίς ωστόσο να θυσιάζεται η ευκολία χρήσης και το κόστος απόκτησης ενός κράνους.

Η εταιρεία Zeus, με την πολυετή εμπειρία στην κατασκευή κρανών, προσφέρει ακριβώς για αυτές τις απαιτήσεις, μια πλήρη σειρά ανοικτών κρανών κορυφαίας ποιότητας, που ξεχωρίζουν τόσο για την ασφάλεια που παρέχουν, όσο και για την εμφάνισή, το στύλ αλλά και την προσιτή τιμή τους. Τώρα, στο κατάστημα Πατμανίδης Α.Ε., μπορείτε να βρείτε σε νέες παραλαβές, τα ολοκαίνουργια ανοικτά κράνη ZS210B,, ZS506B και ZS612B.

Το κορυφαίο στα ανοικτά κράνη της Zeus, ZS-612 είναι κατασκευασμένο από θερμοπλαστικό υψηλής ποιότητας, με προσεκτική αεροδυναμική σχεδίαση, που είναι ιδανικό για κατόχους scooters. Διαθέτει πλήρως αφαιρούμενη επένδυση που πλένεται εύκολα και είναι υποαλλεργικής σύνθεσης. Είναι εξοπλισμένο με ρυθμιζόμενο σύστημα αερισμού για μέγιστη άνεση με αεραγωγούς στο εμπρός και πίσω μέρος.

Το ZS-506 αποτελεί την μέση πρόταση της γκάμας και είναι επίσης κατασκευασμένο από το υψηλής ποιότητας θερμοπλαστικό της Zeus. Προσφέρει ρυθμιζόμενο σύστημα εξαερισμού με αεραγωγούς εμπρός και πίσω, ενώ και αυτό φέρει υποαλλεργική, αφαιρούμενη και εύκολα καθαριζόμενη επένδυση. Τέλος, για όσους θέλουν μια πρόταση με απαράμιλλο στυλ για τις μετακινήσεις τους, το ZS-210B καλύπτει και αυτή την ανάγκη, με μια μεγάλη ποικιλία μοναδικών γραφικών, σχεδιασμένα από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες του χώρου και βαμμένα in-house, στις εγκαταστάσεις της Zeus!

Αν λοιπόν αναζητάτε ένα κράνος ασφαλές, πρακτικό, στυλάτο αλλά και παράλληλα οικονομικό...η αναζήτησή σας μόλις τελείωσε! Αποκτήστε τώρα ένα από τα ανοικτά κράνη της Zeus και...τα έχετε όλα!

Τα κράνη Zeus είναι διαθέσιμα αποκλειστικά από την Πατμανίδης Α.Ε., www.patman.gr