Εμφάνιση – Ποιότητα κατασκευής
Εμφάνιση – Ποιότητα κατασκευής
Εμφάνιση – Ποιότητα κατασκευής
Εμφάνιση – Ποιότητα κατασκευής
  • Εμφάνιση – Ποιότητα κατασκευής
  • Εμφάνιση – Ποιότητα κατασκευής
  • Εμφάνιση – Ποιότητα κατασκευής
  • Εμφάνιση – Ποιότητα κατασκευής

Εμφάνιση – Ποιότητα κατασκευής

Οι σχεδιαστικές γραμμές του KTM 390 Adventure ανήκουν στην εταιρεία Kiska και η εμφάνιση του διατηρεί την σχεδιαστική φιλοσοφία των μεγαλύτερων μοντέλων της γκάμας, όπως ο ανανεωμένος εμπρόσθιος προβολέας που ενσωματώνει τα φώτα ημέρας DRL με την χαρακτηριστική αισθητική και τον ιδιαίτερο σχεδιασμό του, που κυριαρχεί στα περισσότερα μοντέλα του οίκου. Η ευκρίνεια των λαμπτήρων τύπου LED, καλύπτει πλήρως τις φωτιστικές ανάγκες κατά την νυχτερινή οδήγηση προσφέροντας στον αναβάτη καλή ορατότητα, με όσα χιλιόμετρα κι αν κινείται. Οι έντονες γωνίες και η έμφαση που δόθηκε στο περίγραμμα της μοτοσυκλέτας δημιουργούν ένα κομψό, λεπτό σύνολο με δυναμικούς όγκους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Όμως το πραγματικά ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του KTM 390 Adventure βρίσκεται αλλού, ο σχεδιασμός της μοτοσυκλέτας υπογραμμίζει κομψά την διπολική της φύση έτσι στα πλαϊνά του ανθεκτικού και «αθόρυβου» κοστουμιού της, υπάρχουν στοιχεία που θυμίζουν μοντέλα της κατηγορίας MX και ταυτίζονται με την adventure πλευρά της, διευκολύνοντας την όρθια οδήγηση. Στο πίσω μέρος της μοτοσυκλέτας τα πλαστικά μέρη, κρύβουν το υποπλαίσιο δημιουργώντας την εικόνα μιας sport μοτοσυκλέτας, που στο τελείωμά της φιλοξενεί το πίσω φωτιστικό σώμα.

Το σωληνωτό πλαίσιο και ο κινητήρας σε κοινή θέα, κάνουν ακόμα πιο δυναμικό το σύνολο της εικόνας ενώ η διάφανη ρυθμιζόμενη (2 θέσεων) ζελατίνα, οι προστατικές χούφτες και η ποδιά του κινητήρα ολοκληρώνουν την adventure εμφάνιση του. Η τελική εντύπωση που αφήνει το KTM 390 Adventure είναι ότι πέραν της ιδιαίτερης εμφάνισής του έχει να προσφέρει υψηλή ποιότητα υλικών. 
 

Σελίδα 1KTM ADVENTURE 390 Spoke Wheels – Test
Σελίδα 2Εμφάνιση – Ποιότητα κατασκευής
Σελίδα 3Ανεση – Εργονομία
Σελίδα 4Κινητήρας
Σελίδα 5Πλαίσιο – Αναρτήσεις – Φρένα
Σελίδα 6Οδηγώντας
Σελίδα 7Η άποψή μας
Σελίδα 8Τεχνικά χαρακτηριστικά

KTM: 390 DUKE 2024 Αποκτήστε το στο δίκτυο ΚΤΜ