Η άποψή μας
Η άποψή μας
Η άποψή μας
  • Η άποψή μας
  • Η άποψή μας
  • Η άποψή μας

Η άποψή μας

Η KTM δημιούργησε το 390 Adventure για να ολοκληρώσει την γκάμα της κατηγορίας αυτής, με μια μοτοσυκλέτα πραγματικά ικανή για όλα, που συνδυάζει την χαμηλή κατανάλωση με την σύγχρονη τεχνολογία. Η τιμή βρίσκεται κοντά στο ταβάνι, της κατηγορίας, αλλά δικαιολογείται από την ποιότητα κατασκευής και τον standard εξοπλισμό. Οι επιδόσεις του κινητήρα, αντιστοιχούν σε μοτοσυκλέτες μεγαλύτερου κυβισμού και μόνο σε μακρινές διαδρομές με υψηλή μέση ταχύτητα ο κυβισμός θέτει το όριο, καθώς η τελική «περιορίζεται» στα 159 χλμ. / ώρα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Η οδηγική συμπεριφορά του είναι ιδανική για κάποιον που μόλις, απόκτησε το δίπλωμα της Α2 κατηγορίας, τα ηλεκτρονικά βοηθήματα, η ομαλή απόδοση της ισχύς του κινητήρα, η γεωμετρία του και η θέση οδήγησης θα κάνουν εύκολα τον αναβάτη να αισθανθεί ασφαλής και σίγουρος για την μοτοσυκλέτα. Όσο για τους αναβάτες με περισσότερη εμπειρία το KTM 390 Adventure θα χαραχθεί βαθιά στην καρδιά τους, ανοίγοντας έναν νέο ορίζοντα στον τομέα των καθημερινών μετακινήσεων, κάνοντας κάθε διαδρομή ακόμα πιο απολαυστική.

Η KTM φέρνει πιο κοντά του υποψήφιους αγοραστές στο Adventure 390 Spoke Wheels μέσω του χρηματοδοτικού της προγράμματος που διαμορφώνεται από 12 έως 24 δόσεις με 167 ευρώ τον μήνα (για την περίπτωση των 24 δόσεων) και επιτόκιο 4,9% με 50% προκαταβολή.
 

Σελίδα 1KTM ADVENTURE 390 Spoke Wheels – Test
Σελίδα 2Εμφάνιση – Ποιότητα κατασκευής
Σελίδα 3Ανεση – Εργονομία
Σελίδα 4Κινητήρας
Σελίδα 5Πλαίσιο – Αναρτήσεις – Φρένα
Σελίδα 6Οδηγώντας
Σελίδα 7Η άποψή μας
Σελίδα 8Τεχνικά χαρακτηριστικά

KTM: 390 DUKE 2024 Αποκτήστε το στο δίκτυο ΚΤΜ