LIVE: κίνηση στους δρόμους
Μοναδικό στυλ για όλη τη γκάμα, εμπνευσμένο από τον κόσμο του αυτοκινήτου

Μοναδικό στυλ για όλη τη γκάμα, εμπνευσμένο από τον κόσμο του αυτοκινήτου

Η σχεδίαση του Piaggio MP3 310 το ξεχωρίζει αμέσως από τους προκατόχους του: η μικρών διαστάσεων έκδοση του MP3 κάνει ένα σημαντικό άλμα προς τα εμπρός, διαθέτοντας για πρώτη φορά το ίδιο premium στυλ με τα μεγαλύτερα «αδέρφια» του και συμπληρώνοντας μια σειρά που χαρακτηρίζεται από μια μοναδική οικογενειακή φιλοσοφία.

Το μπροστινό μέρος έχει επανασχεδιαστεί πλήρως, πλέον είναι φαρδύτερο, προσφέρει μεγαλύτερη προστασία και περιλαμβάνει ένα νέο οριζόντιο συγκρότημα φώτων με τεχνολογία LED. Στο κέντρο της μπροστινής ποδιάς υπάρχει μια μικρότερη, πιο σπορ εισαγωγή αέρα, η οποία χαρακτηρίζεται από μια τρισδιάστατη κυψελοειδή γρίλια. Κάτω από αυτήν υπάρχει μια κάθετη αεροτομή που είναι προϊόν προσεκτικής αεροδυναμικής μελέτης. Σε συνδυασμό με τους ολοκαίνουριους πλευρικούς εκτροπείς αέρα, ενισχύει την σταθερότητα και συμβάλλει σε υψηλότερη μέγιστη ταχύτητα. Ο ανεμοθώρακας είναι επίσης νέος και το σχήμα του έχει σχεδιαστεί ειδικά, για να συνδυάζει μέγιστη προστασία με περιορισμένο όγκο.
Το όχημα ξεχωρίζει επίσης, με την ενσωμάτωση μιας σειράς από τις νεότερες τάσεις στη σχεδίαση αυτοκινήτων, από το εντυπωσιακό σπορ μπροστινό μέρος μέχρι και τα φτερά, τα οποία στην περίπτωση της έκδοσης Sport διαθέτουν στοιχεία στο χρώμα του οχήματος. Ξεχωρίζει όμως και από τους τροχούς που διαθέτουν νέα σχεδίαση με πέντε διαχωρισμένα μπράτσα και αποτελούν μια ακόμη σαφή αναφορά στοντων σπορ και πολυτελών sedan.
Το τολμηρό μπροστινό μέρος συνδυάζεται με μια κομψή, αεροδυναμική ουρά, η οποία ενσωματώνει τη χειρολαβή του συνεπιβάτη με κομψό τρόπο και ολοκληρώνεται με ένα μοντέρνο οπίσθιο φωτιστικό σύνολο LED.
 

Σελίδα 1Νέο Piaggio MP3 310
Σελίδα 2Μοναδικό στυλ για όλη τη γκάμα, εμπνευσμένο από τον κόσμο του αυτοκινήτου
Σελίδα 3Aνεση και λειτουργικότητα
Σελίδα 4Εκδόσεις και χρώματα
Σελίδα 5Κινητήρας Piaggio 310 HPE–όλα τα πλεονεκτήματα του downspeeding
Σελίδα 6Απόλυτη ασφάλεια: τρεις τροχοί, ABSκαιASR
Σελίδα 7PIAGGIOMIA: συνδεδεμένο διαρκώς μέσωsmartphone
Σελίδα 8Μια ολοκληρωμένη σειρά αξεσουάρ