LIVE: κίνηση στους δρόμους
PIAGGIOMIA: συνδεδεμένο διαρκώς μέσωsmartphone

PIAGGIOMIA: συνδεδεμένο διαρκώς μέσωsmartphone

Το σύστημα συνδεσιμότητας PIAGGIO MIA ανήκει στον βασικό εξοπλισμό της έκδοσης Sport και σας επιτρέπει να συνδέετε το smartphone σας με το ενσωματωμένο ηλεκτρονικό σύστημα του Piaggio MP3 310 μέσω Bluetooth, προσφέροντας αποκλειστικές λειτουργίες για μια ακόμα πιο συναρπαστική και απολαυστική εμπειρία οδήγησης.

Το σύστημα PIAGGIO MIA και η νέα εφαρμογή Piaggio έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τη σύνδεση κινητών συσκευών iOS ή Android με το νέο Piaggio MP3 310 και αξιοποιούν πλήρως τις δυνατότητες που προσφέρει ο νέος ψηφιακός πίνακας οργάνων.
 
Αφού συνδέσετε το smartphone με το όχημα μέσω της εφαρμογής Piaggio, την οποία μπορείτε να κατεβάσετε από το AppStore ή το GooglePlay, όλες οι ειδοποιήσεις για εισερχόμενες κλήσεις και μηνύματα εμφανίζονται στον πίνακα οργάνων. Το σύστημα επιτρέπει επίσης, τη διαχείριση κλήσεων μέσω ενός συγκεκριμένου κουμπιού συνδεσιμότητας στο δεξί χειριστήριο, καθώς και τη χρήση μέσω φωνητικών εντολών για πραγματοποίηση κλήσεων ή αναπαραγωγή μουσικής, με την ενεργοποίηση μιας λίστας αναπαραγωγής. Για να απολαύσετε πλήρως όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, για το Piaggio MP3 310 διατίθεται ως αξεσουάρ κράνος Jet, το οποίο διαθέτει ενσωματωμένα ακουστικά και ενδοεπικοινωνία Bluetooth.
Εκτός από τις λειτουργίες διαχείρισης κλήσεων και μουσικής που χρησιμοποιούν τον ψηφιακό πίνακα οργάνων του οχήματος, η πλατφόρμα πολυμέσων PIAGGIO MIA σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε την αποκλειστική εφαρμογή για να βλέπετε ένα εξαιρετικά πλούσιο σύνολο πληροφοριών σχετικά με τη διαδρομή και την κατάσταση λειτουργίας του οχήματος. Επίσης, διαθέτει ένα βολικό σύστημα για την αποθήκευση της θέσης του οχήματος όταν η ανάφλεξη είναι κλειστή, η οποία σας βοηθά να εντοπίζετε το σκούτερ στις πιο πολυσύχναστες περιοχές της πόλης. Η εφαρμογή μπορεί επίσης να εμφανίσει στροφές του κινητήρα, στιγμιαία ισχύ και ροπή, στιγμιαία και μέση κατανάλωση καυσίμου, τάση μπαταρίας και αξιολόγηση του τρόπου που οδηγείτε.
Όλα τα δεδομένα καταγράφονται από την εφαρμογή και μπορείτε να τα συμβουλευτείτε απευθείας στο smartphone σας, μέσω συνοπτικών στατιστικών για κάθε διαδρομή, αλλά και μέσω έξυπνων γραφικών. Η εφαρμογή επιτρέπει επίσης, να χρησιμοποιείτε το smartphone σας για να ενεργοποιείτε εύκολα τις λειτουργίες FindBikeFinder και FollowMe, οι οποίες με τη σειρά τους αναβοσβήνουν τα φλας και ενεργοποιούν την κόρνα, για να εντοπίζετε εύκολα το όχημά σας ακόμα και στους πιο πολυσύχναστους χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων και για να ενεργοποιηθεί η μικρή σκάλα των φώτων.
 
 
 

Σελίδα 1Νέο Piaggio MP3 310
Σελίδα 2Μοναδικό στυλ για όλη τη γκάμα, εμπνευσμένο από τον κόσμο του αυτοκινήτου
Σελίδα 3Aνεση και λειτουργικότητα
Σελίδα 4Εκδόσεις και χρώματα
Σελίδα 5Κινητήρας Piaggio 310 HPE–όλα τα πλεονεκτήματα του downspeeding
Σελίδα 6Απόλυτη ασφάλεια: τρεις τροχοί, ABSκαιASR
Σελίδα 7PIAGGIOMIA: συνδεδεμένο διαρκώς μέσωsmartphone
Σελίδα 8Μια ολοκληρωμένη σειρά αξεσουάρ