LIVE: κίνηση στους δρόμους
Μια ολοκληρωμένη σειρά αξεσουάρ

Μια ολοκληρωμένη σειρά αξεσουάρ

Η νέα σειρά αξεσουάρ για το PiaggioMP3 310 βασίζεται σε μια συγκεκριμένη σχεδιαστική φιλοσοφία: συνδυάζει απαράμιλλη άνεση με πραγματική χρηστικότητα στην καθημερινή χρήση, σύμφωνα με το ρόλο του ως μητροπολιτικού οχήματος.

 
Κεντρική βαλίτσα 32 λίτρων: χάρη στο σύστημα γρήγορης προσαρμογής, μπορεί εύκολα να στερεωθεί στη σχάρα αποσκευών που έχει ενσωματωθεί στη χειρολαβή του συνεπιβάτη, χωρίς να απαιτείται κιτ εγκατάστασης. Παρέχει χώρο για ένα κράνος DemiJetMirror, και χαρακτηρίζεται από το άνω μέρος της που είναι βαμμένο στο χρώμα του οχήματος. Συνοδεύεται από πλάτη στο υλικό και το χρώμα της σέλας, η οποία ενισχύει την άνεση του συνεπιβάτη.
Μεγαλύτερος ανεμοθώρακας: κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας και ανθεκτικό υλικό με πάχος 4 χιλ. Ενισχύει την προστασία από τον αέρα και τα καιρικά φαινόμενα και η επιφάνειά του είναι κατά 28% μεγαλύτερη από τον στάνταρ ανεμοθώρακα. Η μεγάλη προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια είναι εμφανής και στον τομέα της αισθητικής, με τη σχεδίαση και το φινίρισμα να ταιριάζουν απόλυτα με το όχημα.
Προστασία ποδιών Comfort+: μια φιλοσοφία «hi-end» για μεγιστοποίηση της άνεσης στην οδήγηση καθΆ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Έχει σχεδιαστεί ειδικά για να ταιριάζει στο σχήμα του οχήματος, είναι αδιάβροχη, αποσπώμενη και συσκευάζεται εύκολα. Διαθέτει φινίρισμα ΤΡU και καινοτόμο αντιανεμικό σύστημα με σταθεροποιητικά ένθετα.
Μονάδα ελέγχου θερμαινόμενων αξεσουάρ:τοκιτ θερμαινόμενων αξεσουάρ διασφαλίζει μέγιστη άνεση σε όλες τις συνθήκες οδήγησης. Το θερμαινόμενο ένθετο για την προστασία ποδιών Comfort+ και τα θερμαινόμενα γκριπ μπορούν ναρυθμιστούν σε τρία επίπεδα θερμοκρασίας απευθείας από τον πίνακα οργάνων με τη χρήση έξυπνων εικονογραμμάτων.
 
Η γκάμα των αξεσουάρ συμπληρώνεται από ηλεκτρονικό συναγερμό, πλατφόρμα πολυμέσων Piaggio MIA, μαρσπιέ Sport με ένθετα αλουμινίου (στον βασικό εξοπλισμό της έκδοσης Sport) και κουκούλα εξωτερικού χώρου.
 
Μια νέα σειρά αξεσουάρ που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τα μοντέλα PiaggioMP3,προσφέρει προηγμένη σχεδίαση, ασφάλεια, άνεση και μέγιστη προστασία.
 
Τα κράνηPiaggioDemiJetMirrorείναι κατασκευασμένα από υλικόABSκαι διαθέτουν φινίρισμα από δερματίνη, η οποία έχει ραφτεί στο εξωτερικό κέλυφος. Το καινοτόμο εσωτερικό υλικό 3D είναι αναπνέον, αδιάβροχο και αφαιρείται για να πλυθεί. Η διάφανη ζελατίνα έχει αντιχαρακτική επικάλυψη, ενώ το μικρομετρικόλουράκι αλουμινίου εξασφαλίζει μέγιστη άνεση κατά την οδήγηση. Τα κράνη είναι διαθέσιμα σε τρία διαφορετικά χρώματα και καλύπτουν τις προδιαγραφές ECE 22.06.
 
Εύκολα στη χρήση, άνετα και ελαφριά, τα καλοκαιρινά γάντια της γκάμας αξεσουάρ της Piaggio παρέχουν εξαιρετική επαφή με τα χειριστήρια του τιμονιού και μεγάλη άνεση κατά την οδήγηση του PiaggioMP3. Η ασφάλεια είναι εγγυημένη, χάρη στο ανθεκτικό στην τριβή (αλλά  και ελαστικό) υλικό, τις μεγάλες ενισχύσεις στην παλάμη και τα μαλακά ελαστικά προστατευτικά των αρθρώσεων, τα οποία είναι σχεδόν αόρατα κατά τη χρήση. Τα γάντια διαθέτουν πιστοποίησηEN 13459.
 
Το Piaggio Parka είναι ένα τεχνικό μπουφάν για αστική μετακίνηση με υψηλής ποιότητας σχεδιασμό και ύφασμα υψηλής τεχνολογίας. Το ύφασμα 3 στρώσεων 200 g/m² έχει μια πολυστρωματική μεμβράνη "H2Out", η οποία είναι 100% αδιάβροχη. Τα ελαφριά, λεπτά προστατευτικά στους αγκώνες και τους ώμους εξασφαλίζουν άνετη εφαρμογή. Περιλαμβάνονται custom αφαιρούμενη εσωτερική επένδυση BluNavy, καθώς και ρυθμιζόμενη, αφαιρούμενη κουκούλα. Πιστοποίηση EN 17092.
 
 

Σελίδα 1Νέο Piaggio MP3 310
Σελίδα 2Μοναδικό στυλ για όλη τη γκάμα, εμπνευσμένο από τον κόσμο του αυτοκινήτου
Σελίδα 3Aνεση και λειτουργικότητα
Σελίδα 4Εκδόσεις και χρώματα
Σελίδα 5Κινητήρας Piaggio 310 HPE–όλα τα πλεονεκτήματα του downspeeding
Σελίδα 6Απόλυτη ασφάλεια: τρεις τροχοί, ABSκαιASR
Σελίδα 7PIAGGIOMIA: συνδεδεμένο διαρκώς μέσωsmartphone
Σελίδα 8Μια ολοκληρωμένη σειρά αξεσουάρ